Kim Kardashian:

Viser ansikt etter bruddet

Nysingle Kim Kardashian bruker tid med familien.

BÅTTUR: Kim Kardashian på ferie med familien. Foto: Flightrisk/BackgridUSA/NTB
BÅTTUR: Kim Kardashian på ferie med familien. Foto: Flightrisk/BackgridUSA/NTB Vis mer
Publisert

Etter ni måneder som kjærester ble det tidligere denne måneden kjent at forholdet mellom Kim Kardashian (41) og Pete Davidson (28) skal være over.

E! News skrev blant annet at duoen har bestemt seg for kun å være venner, og at årsaken til bruddet skal være den lange avstanden mellom Kardashian i California og Davidson i New York, samt krevende timeplaner.

Ferierer med familien

Søndag ble 41-åringen observert for første gang etter bruddet, hvor hun brukte tid med familien på en båt i Idaho.

Kardashian delte selv flittig fra dagen på Instagram, og la blant annet ut glimt av at hun sto på brett bak en båt.

NYLIG SINGEL: Kim Kardashian ble observert for første gang siden bruddet. Foto: Flightrisk/BackgridUSA/NTB
NYLIG SINGEL: Kim Kardashian ble observert for første gang siden bruddet. Foto: Flightrisk/BackgridUSA/NTB Vis mer

Realitystjernen var iført en sort badedrakt og store, sorte solbriller som dekket til øynene. Det blonde håret var oppsatt i en hårklype, og hun var tilsynelatende usminket.

Hun tok av solbrillene og sjekket noe på mobilen en gang, ifølge Daily Mail.

Det var tidligere i august at forholdet tok slutt mellom Kardashian og den 13 år yngre kjæresten.

SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson skal være over, ifølge en rekke amerikanske medier. Video: Hulu, E-Entertainment, Instagram. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Gnisten ble borte

En kilde har fortalt nettstedet ET at gnisten mellom paret forsvant.

- De hadde massevis av kjemi, og det har de fortsatt, men hun vil på en måte være singel og date. Kim forguder fortsatt Pete og vil alltid være venn med ham. Hun synes han er den snilleste og søteste mannen i verden og det er ikke noe drama eller rar stemning mellom dem nå, uttalte kilden ifølge nettstedet.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Videre sa kilden at TV-stjernen følte at 28-åringen var det motsatte av eksmannen hennes, Kanye «Ye» West (45), og at forholdet derfor var bra for henne.

- Hun trodde først at det skulle bli en gøy flørt, men så ble det mer seriøst når de brukte så mye tid sammen, uttalte kilden og la til at Kardashian ikke ville slå seg til ro med han med en gang.

På den andre siden har en annen kilde fortalt nettstedet at Davidson er skuffet over at det ikke fungerte.

- Har det største hjertet

Det var i februar 2021 at nyheten om at Kim Kardashian hadde søkt om skilsmisse fra rapperen Kanye West kom. Bruddet kom etter nesten syv års ekteskap.

Samme høst det kjent at firebarnsmoren hadde funnet lykken med Pete Davidson. Duoen prøvde lenge å holde en lav profil i pressen, men de siste månedene har de vist verden hvor betatte de var av hverandre.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

I tillegg til å dele flere søte kjærlighetserklæringer til hverandre i sosiale medier, så har de også stilt sammen på rød løper og snakket om forholdet offentlig.

I juni skrøt blant annet 41-åringen uhemmet av komikeren, og beskrev ham da som «det beste mennesket jeg noensinne har truffet».

- Han har det største hjertet. Folk sier alltid til meg: «Åh, han er så morsom». Det er kanskje nummer fire på listen min over hva jeg liker med ham. Han vil alltid det beste for mennesker. Han takler alt, og han er veldig, veldig omtenksom, ydmyk og genuin. Det perfekte ordet for å beskrive Pete er genuin, uttalte hun da i «The Kardashians», ifølge People.

LES OGSÅ: Rømmer landet etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer