Coronaviruset:

Viruskrangel: - Elendig dømmekraft

Henriette Steenstrup (45) gir navnesøster Henriette Lien (50) det glatte lag, etter sistnevntes corona-uttalelser på sosiale medier.

FÅR REFS: Henriette Liens (50) synspunkter på håndteringen av coronakrisen faller ikke i like god jord hos alle. Den tidligere skuespilleren og radioprofilen får blant annet tyn av en annen kjent underholdningsprofil. Her avbildet under en filmpremiere i fjor høst. Foto: Espen Solli
FÅR REFS: Henriette Liens (50) synspunkter på håndteringen av coronakrisen faller ikke i like god jord hos alle. Den tidligere skuespilleren og radioprofilen får blant annet tyn av en annen kjent underholdningsprofil. Her avbildet under en filmpremiere i fjor høst. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

- Jeg må si jeg er skuffet over at du bruker din påvirkning med så elendig dømmekraft. Hvis du selv leser kommentarene fra dine egne følgere, så består de av konspirasjonsteorielskere med helt ville henvisninger til tøv og tant, skriver komiker og skuespiller Henriette Steenstrup (45) i kommentarfeltet til et Instagram-innlegg.

Innlegget, et lengre mobilopptak, tilhører skuespillerkollega og navnesøster Henriette Lien (50). Lien reflekterer rundt corona-krisen med sine 36 000 følgere - refleksjoner som åpenbart har rukket å møte mye motbør:

- Det jeg ser nå igjen, da, er at hvis man ikke er enige med folk, kommer med en annen sannhet, en annen innfallsvinkel - eller et annet synspunkt enn det myndighetene vil at vil skal tro på - da er det et enormt sinne ute i samfunnet, sier Lien blant annet.

«Smartmålere» og «nano-chiper»

Det hele bunnet i et annet innlegg Lien nylig delte på Instagram, der 50-åringen skriver at hun hadde sett seg nødt til å slette en tidligere video fra sosiale medier, på bakgrunn av at hun fikk «skylden» for at folk ble smittet av coronaviruset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer