Kim Kardashian:

- Virkelig vanskelig

Hollywood-stjernen beskytter barna mot eksmannens uttalelser.

VANSKELIG: Kim Kardashian snakker ut om Kanye Wests kontroverser. Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com
VANSKELIG: Kim Kardashian snakker ut om Kanye Wests kontroverser. Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com Vis mer
Publisert

Nesten to år etter at realitystjernen Kim Kardashian (42) søkte om skilsmisse fra rapperen Kanye West (45), var det først i november i år at skilsmisseoppgjøret var klart.

Eksparet var gift i seks år og har de fire barna North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3).

Retten krever blant annet at West betaler Kardashian 200 000 dollar i barnebidrag hver måned. Det tilsvarer nesten to millioner norske kroner.

Rettsdokumentene viser også at eksparet må rådføre seg med hverandre når det gjelder store avgjørelser rundt barnas velferd, og utgifter til barnas trygghet, skole og universitet skal deles.

Nå åpner Kardashian seg opp om den kontroversielle artisten og deres fire barn, i podkasten «Angie Martinez IRL».

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Delt foreldreansvar er virkelig jævla vanskelig, sier 42-åringen i episoden mens hun bryter sammen i gråt.

Siden skilsmissen har rapperen ytret seg på sosiale medier med så godt som null filter, blant annet mot Kardashian og hennes tidligere kjæreste Pete Davidson (28). West har også kommet med flere svært antisemittiske uttalelser den siste tida.

Til tross for hva som skjer med West, forklarer realitystjernen at hun står ved beslutningen om å skjerme barna deres fra det som skjer i sosiale medier.

Videre forteller hun at barna deres ikke er klare for å forholde seg til situasjonen, men at når de er gamle nok til å håndtere det, skal hun ta samtalene med dem.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- En dag vil barna mine takke meg for at jeg ikke sitter her og angriper faren deres. Noe jeg kunne gjort, sier hun.

For å beskytte dem har hun både forbudt radio og TV i hjemmet sitt. Samtidig har deres eldste datter North har blitt ni år gammel, og 42-åringen vet at det ikke er mulig å beskytte henne over lengre tid.

– Jeg vet at det henger i en tynn tråd, og at det ikke er så lenge til de får høre om det. Men inntil videre vil jeg gjøre alt for at de ikke skal finne ut av noe, sier Kardashian.

LES OGSÅ: - Tårene strømmer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer