Vanessa Hudgens om nakenbildene:

- Virkelig traumatiserende

«High School Musical»-stjernen fikk private bilder lekket som 18-åring.

MISTET GREPET: Vanessa Hudgens (31) fikk nakenbilder på avveie som 18-åring. Det har preget henne gjennom voksenlivet. Foto: NTB scanpix
MISTET GREPET: Vanessa Hudgens (31) fikk nakenbilder på avveie som 18-åring. Det har preget henne gjennom voksenlivet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

13 år er gått siden Disney-stjerne Vanessa Hudgens (31) opplevde marerittet. «High School Musical» gjorde stor suksess, og hun og medskuespiller Zac Efron (32) fikk raskt stjernestatus. De to ble også et par og ynglinger i Hollywood.

Så skjedde det utenkelige. De private bildene den 18 år gamle skuespilleren sendte til kjæresten havnet på avveie. I stedet for sympati og støtte opplevde Hudgens å bli hetset for at hun hadde tatt bildene i utgangspunktet.

Hun gikk siden ut og fortalte at hun var flau og angret. Det var også en periode usikkert om Disney ville la henne gjøre den tredje «High School Musical»-filmen.

- Jeg vil si unnskyld til fansen, sa hun i 2007.

Mistet grepet om privatlivet

13 år senere ligger bildene fortsatt åpent på nett.

- Det var en virkelig traumatiserende greie for meg. Det er for jævlig at folk føler at de har rett til å dele noe så personlig med verden. Som skuespiller mister man fullstendig grepet om sitt eget privatliv, og det er veldig trist, sier Hudgens i et intervju med Cosmopolitan.

Hun forteller at når man har stjernestatus gjør folk alt de kan for å vite mest mulig om deg, noe som kan være smigrende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer