Vanessa Hudgens om nakenbildene:

- Virkelig traumatiserende

«High School Musical»-stjernen fikk private bilder lekket som 18-åring.

MISTET GREPET: Vanessa Hudgens (31) fikk nakenbilder på avveie som 18-åring. Det har preget henne gjennom voksenlivet. Foto: NTB scanpix
MISTET GREPET: Vanessa Hudgens (31) fikk nakenbilder på avveie som 18-åring. Det har preget henne gjennom voksenlivet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

13 år er gått siden Disney-stjerne Vanessa Hudgens (31) opplevde marerittet. «High School Musical» gjorde stor suksess, og hun og medskuespiller Zac Efron (32) fikk raskt stjernestatus. De to ble også et par og ynglinger i Hollywood.

Så skjedde det utenkelige. De private bildene den 18 år gamle skuespilleren sendte til kjæresten havnet på avveie. I stedet for sympati og støtte opplevde Hudgens å bli hetset for at hun hadde tatt bildene i utgangspunktet.

Hun gikk siden ut og fortalte at hun var flau og angret. Det var også en periode usikkert om Disney ville la henne gjøre den tredje «High School Musical»-filmen.

- Jeg vil si unnskyld til fansen, sa hun i 2007.

Mistet grepet om privatlivet

13 år senere ligger bildene fortsatt åpent på nett.

- Det var en virkelig traumatiserende greie for meg. Det er for jævlig at folk føler at de har rett til å dele noe så personlig med verden. Som skuespiller mister man fullstendig grepet om sitt eget privatliv, og det er veldig trist, sier Hudgens i et intervju med Cosmopolitan.

Vis mer

Hun forteller at når man har stjernestatus gjør folk alt de kan for å vite mest mulig om deg, noe som kan være smigrende.

- Så går det altfor langt og folk ender opp med å dele ting som skal være personlig, sier hun.

Hudgens mener imidlertid at bildedelingen har bidratt til å gjøre henne til den hun er i dag - en som ikke finner seg i dritt.

- Jeg har vært i situasjoner hvor jeg har blitt pratet til på upassende måter, men akkurat da, i det øyeblikket, var jeg den som sa «nei, hvorfor sier du det? Du er langt over streken». Jeg er den personen, uansett situasjon, enten det er en audition eller på jobb, som går unna eller sier ifra om jeg føler meg ukomfortabel, forteller hun til magasinet.

- Om de ikke respekterer det, så kan de dra til helvete.

Ingen Disney-jente lenger

Da hun for litt over et tiår siden opplevde marerittet, var hun redd for at karrieren var over. Det ble imidlertid ikke tilfelle, og 31-åringen har gjort en rekke storfilmer etter Disney-tiden.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Hun brøt ut av barnestjerne-rollen med filmen «Spring Breakers» i 2013.

I fjor spilte hun mot blant andre Jennifer Lopez i «Second Act», som for øvrig ikke overbeviste anmelderne.

Nå er hun aktuell som motspiller til Will Smith i filmen «Bad Boys for Life» som kommer i januar.

- Hvis du setter deg selv der ute, kommer du til å bli utsatt for kritikk. Det er bare sånn det er. Du må håndtere det på den beste mulige måten som er sunn for deg, sier hun.

Forholdet til Zac Efron tok som kjent slutt, men det tok ikke lange tida for Hudgens fant kjærligheten med skuespiller Austin Butler (28).

Paret holdt sammen i nesten ni år, men denne uken kom den sjokkerende beskjeden om at også de har valgt å gå hver til sitt.

- Vanessa og Austin har gjort det slutt. Hun har fortalt alle som står henne nær om bruddet, sier en kilde til Us Weekly.

BRUDD: Vanessa Hudgens og Austin Butler har endt forholdet sitt etter nesten ni år. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Vanessa Hudgens og Austin Butler har endt forholdet sitt etter nesten ni år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om paret selv ikke har uttalt seg om bakgrunnen for bruddet, hevder kilder til E! News at avstanden skal være årsaken til det havarerte forholdet.

Hudgens har nemlig oppholdt seg i Europa på innspilling av «The Princess Switch 2», mens Butler for tiden er fult opptatt med å filme i Australia.

- De har filmet på hvert sitt kontinent og det hele dreier seg om avstanden. Det er ikke dårlig stemning, og de har mye respekt for hverandre, forteller en kilde til nettstedet.

LES OGSÅ: Her går det fryktelig galt for superstjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer