Taylor Swift:

- Virkelig forbanna

Sangstjernen raser etter bråk rundt billettsalg.

FORBANNA: Taylor Swift forteller at det var vanskelig for henne å se at det ble gjort en grov feil under forhåndssalget av turneen hennes. Foto: Mark Blinch/File photo/REUTERS/NTB
FORBANNA: Taylor Swift forteller at det var vanskelig for henne å se at det ble gjort en grov feil under forhåndssalget av turneen hennes. Foto: Mark Blinch/File photo/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske artisten Taylor Swift (32) slo for alvor gjennom i 2006, og det er ingen hemmelighet at hun har blitt en av verdens største stjerner opp gjennom årene.

Som følge av en vellykket artistkarriere, har hun naturligvis også fått millioner av trofaste fans. I november var det trolig mange som gledet seg da Swift annonserte «The Eras Tour», som skal starte i mars i delstaten Arizona.

Denne uken var det forhåndssalg, og fansen hadde dermed mulighet til å sikre seg billetter. Men det ble en vanskelig oppgave.

Flere rapporterte om at det nærmest skal ha vært umulig å slippe frem i de digitale køene.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Foto: NTB / AP Vis mer

Det skal ha blitt solgt rundt to millioner billetter under forhåndssalget, og pågangen skal ha vært så enorm at Ticketmaster nå har kansellert hele det ordinære billettsalget før det rakk å starte.

«På grunn av ekstraordinært høy etterspørsel på billettsystemene og utilstrekkelig mengde gjenværende billettinventar for å møte kravet, har morgendagens offentlige salg for Taylor Swift The Eras Tour blitt kansellert», skriver Ticketmaster på Twitter.

- Ekstremt beskyttende

Nå uttaler «Love Story»-sangeren seg om situasjonen på Instagram. Swift legger ikke skjul på at hun er frustrert over det som har skjedd. Det skriver blant andre People og Page Six.

«Vel. Det sier seg selv at jeg er ekstremt beskyttende overfor fansen min. Vi har gjort dette i flere tiår sammen, og i løpet av årene har jeg tatt med meg så mange elementer av karrieren min», skriver hun innledningsvis.

KONSERT: Taylor Swift legger ikke skjul på at hun er skuffet over at mange av hennes trofaste fans ikke fikk billetter til hennes kommende turne. Her er framfører hun under en konsert i New York i 2019. Foto: Caitlin Ochs / Reuters / NTB
KONSERT: Taylor Swift legger ikke skjul på at hun er skuffet over at mange av hennes trofaste fans ikke fikk billetter til hennes kommende turne. Her er framfører hun under en konsert i New York i 2019. Foto: Caitlin Ochs / Reuters / NTB Vis mer

«Jeg har gjort dette SPESIFIKT for å forbedre kvaliteten på opplevelsen til fansen min, ved å gjøre det selv med teamet mitt som bryr seg like mye om fansen min som jeg gjør», fortsetter hun, før hun ser ut til å referere til Ticketmaster, men ikke ved navn.

Samtidig uttrykker Swift at det er vanskelig for henne å stole på en ekstern enhet i slike situasjoner, og skriver at det var uutholdelig for henne å se at det ble gjort slike feil, uten at det var noen andre muligheter.

MYSTISK: Artist Astrid Smeplass dukket opp i strålende humør på den årlige Universal Music-sommerfesten, men det var én ting hun ikke ønsket å snakke om. Reporter: Kine Falch. Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Virkelig forbanna

Videre presiserer sangstjernen at det var mange grunner til at folk slet med å få tak i billetter, og legger til at hun prøver å finne ut hvordan de kan forbedre dette fremover.

Swift følger opp med at hun og teamet sitt spurte Ticketmaster opptil flere ganger om de klarte å håndtere den store etterspørselen denne gangen, noe de skal ha forsikret dem om at de kunne.

«Det er virkelig utrolig at 2,4 millioner mennesker fikk billetter, men det gjør meg virkelig forbanna at mange av dem føler at de gikk gjennom flere bjørneangrep for å få tak i dem», skriver hun videre.

Avslutningsvis takker hun fansen for at de fortsatt støtter henne. Hun skriver også at hun håper at det vil komme flere muligheter for alle som ikke fikk tak i billetter.

Marie Ulven, kjent under artistnavnet Girl in Red, ble overrasket av en internasjonal superstjerna da hun ble tildelt Spellemannpris for årets utgivelse. Bilder fra NRK Vis mer

Greg Maffei, sjef i Liberty Media, som eier en del av Live Nation, la skylden på den massive etterspørselen etter Swift-billetter. Det sa han nylig i et intervju med CNBC.

- Nettsiden var ment å være åpen for 1,5 millioner Taylor Swift-fans. Vi hadde 14 millioner mennesker som besøkte siden - inkludert roboter, som er en annen historie, som ikke skal være der. Og til tross for alle utfordringene og sammenbruddene, solgte vi over to millioner billetter den dagen, uttalte han.

LES OGSÅ: Stjerneskuespiller mottok sykdomsbudskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer