Taylor Swift:

- Virkelig forbanna

Sangstjernen raser etter bråk rundt billettsalg.

FORBANNA: Taylor Swift forteller at det var vanskelig for henne å se at det ble gjort en grov feil under forhåndssalget av turneen hennes. Foto: Mark Blinch/File photo/REUTERS/NTB
FORBANNA: Taylor Swift forteller at det var vanskelig for henne å se at det ble gjort en grov feil under forhåndssalget av turneen hennes. Foto: Mark Blinch/File photo/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske artisten Taylor Swift (32) slo for alvor gjennom i 2006, og det er ingen hemmelighet at hun har blitt en av verdens største stjerner opp gjennom årene.

Som følge av en vellykket artistkarriere, har hun naturligvis også fått millioner av trofaste fans. I november var det trolig mange som gledet seg da Swift annonserte «The Eras Tour», som skal starte i mars i delstaten Arizona.

Denne uken var det forhåndssalg, og fansen hadde dermed mulighet til å sikre seg billetter. Men det ble en vanskelig oppgave.

Flere rapporterte om at det nærmest skal ha vært umulig å slippe frem i de digitale køene.

Det skal ha blitt solgt rundt to millioner billetter under forhåndssalget, og pågangen skal ha vært så enorm at Ticketmaster nå har kansellert hele det ordinære billettsalget før det rakk å starte.

«På grunn av ekstraordinært høy etterspørsel på billettsystemene og utilstrekkelig mengde gjenværende billettinventar for å møte kravet, har morgendagens offentlige salg for Taylor Swift The Eras Tour blitt kansellert», skriver Ticketmaster på Twitter.

- Ekstremt beskyttende

Nå uttaler «Love Story»-sangeren seg om situasjonen på Instagram. Swift legger ikke skjul på at hun er frustrert over det som har skjedd. Det skriver blant andre People og Page Six.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.