BLE NÆRE VENNER: Jan Åge Fjørtoft sier at han fikk god kontakt med deltagerne under «Mesternes mester». Foto: Roy Darvik/Rubicon
BLE NÆRE VENNER: Jan Åge Fjørtoft sier at han fikk god kontakt med deltagerne under «Mesternes mester». Foto: Roy Darvik/Rubicon Vis mer

- Virkelig en opplevelse for livet

Selv om Jan Åge Fjørtoft først glemte at han skulle delta i «Mesternes mester», kommer han aldri igjen til å glemme oppholdet i Monaco.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det den tidligere fotballspilleren Jan Åge Fjørtoft (49) som måtte pakke sakene og ta farvel med resten av deltagerne i «Mesternes mester».

I år er det de ti kjente idrettsfolkene Bjørn Maaseide, Jan Åge Fjørtoft, Anette Sagen, Anne Jahren, Andreas Håtveit, Vibeke Skofterud, Ragnhild Gulbrandsen, Claus Lundekvam, Siri Eftedal Seland og Thor Hushovd som kjemper mot hverandre i håp om å stå igjen som vinner til slutt.

Sunnmøringen angrer ikke på at han valgte å takke ja til å delta i den utfordrende og fysisk krevende konkurransen.

- Selv om jeg savnet familien, gikk tiden vanvittig fort der nede. Virkelig en opplevelse for livet, sier den tidligere fotballstjernen til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

GOD KONTAKT: Jan Åge Fjørtoft forteller at han fikk god kontakt med de andre deltagerne. Øverst fra venstre: Roy Johansen, Jan Åge Fjørtoft, Andreas Håtveit, Anette Sagen, Vibeke Skofterud og Ragnhild Gulbrandsen. Foto: Roy Darvik/Rubicon TV
GOD KONTAKT: Jan Åge Fjørtoft forteller at han fikk god kontakt med de andre deltagerne. Øverst fra venstre: Roy Johansen, Jan Åge Fjørtoft, Andreas Håtveit, Anette Sagen, Vibeke Skofterud og Ragnhild Gulbrandsen. Foto: Roy Darvik/Rubicon TV Vis mer

Ble gode venner

«Mesternes mester» ble i år spilt inn i Monaco, der de ti tidligere toppidrettsutøverne bodde sammen mens filmingen pågikk - samtidig som de konkurrerte mot hverandre om tittelen «Mesternes mester»

Til tross for at deltagerne konkurrerte mot hverandre, legger ikke Fjørtoft skjul på at han fikk god kontakt med alle under oppholdet. 

- Alle her har blitt gode venner og vi har hatt en veldig fin tid sammen her. Jeg er veldig sosial og trives sammen med andre likesinnede, forteller 49-åringen. 

Se Jan Åge Fjørtoft og Roy Johansen vise rundt i «Mesternes mester»-huset:

Glemte deltagelsen 

Da Seoghør.no møtte de ti deltagerne tidligere i vinter, innrømmet Fjørtoft at han nesten hadde glemt at han i det hele tatt hadde takket ja til å delta i konkurransen. 

- Det var en fantastisk opplevelse. Vi var tre uker i en boble. Jeg hadde egentlig ingen forventninger om å dra dit, det var liksom noe jeg takket ja til for lenge siden. Når det nærmet seg dagen så tenkte jeg: Åja, på onsdag så skal vi til Monaco! Det hadde jeg nesten glemt.

Han angret imidlertid ikke på at han valgte å reise til Monaco for å delta i «Mesternes mester». 

- Når vi kom dit var det helt fantastisk. På rekordtid så ble vi veldig tillitsfulle hele gjengen, og det er du helt avhengig av når du lever så tett oppå hverandre. Det var utrolig mye humor, sa han til Seoghør.no. 

«Mesternes mester» sendes på NRK1 lørdager kl. 19.55.

Se intervju med flere av deltagerne her:

LES OGSÅ: - Jeg er glad jeg kom så langt som jeg gjorde 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.