Modell Sydney Raines:

Viral sextape: - Ja, det var meg

Instagram-profilen står fram, men erkjenner ingen anger.

I TRØBBEL: Grunnleggeren av den populære bloggen Barstool Sports, Dave Portnoy, opplevde nylig at en sexvideo av ham selv og modellen Sydney Raines ble lekket og spredt på nett. Foto: Instagram / @Stoolpresidente
I TRØBBEL: Grunnleggeren av den populære bloggen Barstool Sports, Dave Portnoy, opplevde nylig at en sexvideo av ham selv og modellen Sydney Raines ble lekket og spredt på nett. Foto: Instagram / @Stoolpresidente Vis mer
Publisert

Det var i forrige uke at et sexklipp av grunnleggeren av den populære bloggen Barstool Sports, Dave Portnoy (44), for alvor begynte å gå viralt. Klippet viste en naken Portnoy sammen med en kvinne, som også var naken.

G-PUNKT: I podkasten «G-punktet» får sexolog og influenser Iselin Guttormsen kjendiser til å åpne seg om sitt eget sexliv. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

«Ja, det var meg»

Kvinnens identitet var lenge et mysterium, helt fram til modellen Sydney Raines, som hun heter, nylig selv gikk ut på Instagram og fortalte at det er hun som medvirker i videoen. I innlegget skriver Raines at hun er «den eneste virkelig insideren i skandalen».

«I går ble jeg klar over at det sirkulerte en en video på internett. Og ja, det var meg», forteller hun og fortsetter:

«Det er vanskelig å forstå at en video fra fortiden plutselig kommer fram i lyset på denne måten, for den var aldri ment å nå offentligheten».

Raines, som har drøye 16 500 følgere på Instagram, mener at selv om noen kanskje ser med avsky på den lekkede videoen og innholdet i den, så var var det «full enighet» mellom de to hovedpersonene da den ble spilt inn.

Ingen unnskyldning

Raines bedyrer også at hun og Portnoy forblir venner og at det ikke finnes noe fiendskap mellom dem.

«Folk må forstå at vi alle opplever hindringer i livet, og dette er min. Jeg vil ikke karakterisere dette som en tabbe siden vi begge tar ansvar, men det faktum at videoen ble lekket og postet uten at vi visste noe eller hadde godkjent det - det er den store feilen her», skriver hun.

Influenseren insisterer på at hun vil fortsette livet sitt på vanlig måte og at hun ikke vil la sextapen, som er på avveie, påvirke henne for mye. Hun signerer samtidig innlegget med «Uten unnskyldning. Syd».

Aksjefall rett etterpå

Modelljenta deltar aktivt i kommentarfeltet under sitt eget innlegg, og som blant annet nettstedet Fox News skriver, virker hun å ta kommentarene som har dukket opp med godt humør.

«Glad for å se at du er ok i nakken», skriver en av følgerne hennes, hvorpå svaret fra Raines lyder «Si ifra om du har tips til en god kiropraktor».

Vis mer

Ifølge Fox News fikk Barstool Sports aksjer en dipp etter at videoen lekket. Det skal ha fanget grunnlegger Dave Portnoys oppmerksomhet, selv om det ikke er bevist noen sammenheng mellom hendelsene.

«Aksjene er nede fordi noen har sex med samtykke? Tuller du med meg?», sier han i en video posta på Twitter.

I videoen oppfordrer han også seerne om å utnytte muligheten, og derav kjøpe aksjer mens kursen er lav.

Dave Portnoy har drøye 3,5 millioner følgere på Instagram.

LES OGSÅ: «Han er et seksuelt rovdyr»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer