VIP for en dag

Sett deg godt til rette med en god kopp kaffe og noen magasiner mens andre gjør jobben. Vi har shoppet med personlig stylist.

KLÆR NOK: Det er deilig å la andre velge klær for seg i store og uoversiktlige butikklokaler. Foto: Se og Hør
KLÆR NOK: Det er deilig å la andre velge klær for seg i store og uoversiktlige butikklokaler. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Topshop på Oxford Street i London tilbyr uten å blunke Madonna (47), Gwyneth Paltrow (33) og andre kjendiser VIP-behandling. Men den samme tjenesten er faktisk tilgjengelig for alle.


Fantastisk, eller hva? Å være i London og shoppe med egen stylist, er vel alle jenters drøm. De sa riktignok at det var gratis, men vi kom ut ganske blakke. Med fire etasjer fylt av klær, sko og stæsj, stort VIP-rom og egen stylist, er det ikke så rart at pengene får bein å gå på.
Så der står vi, foran et stativ som bugner av klær i alle farger og fasonger. Vi spør forsiktig om det finnes noen topper i "bohemstil". Stylistene, Lisa Davis og Danni Duke, springer ut og kommer tilbake med enda en bunke klær.


Gratis service
Topshop-filialen vi befinner oss i, er enorm, og synes du det blir litt voldsomt å tråle nesten 8400 kvadratmeter på egen hånd, er en personlig stylist midt i blinken. Konseptet er enkelt – du og en stylist setter dere ned i et VIP-rom, og sammen finner dere ut hva du faktisk er på utkikk etter. Tenk gjennom detaljer! Er du ute etter fritids- eller festantrekk? Pastell eller sterke farger? V-hals eller rund hals? Jo klarere du uttrykker ønsker, behov og preferanser, jo større utbytte får du av dagen.


Mens du venter i en komfortabel sjeselong med noe godt å drikke og en bunke motemagasiner, går stylisten ut i butikken og finner klær hun tror vil passe deg. Servicen er gratis, og det er ingen kjøpeplikt, men vi tviler på at noen har kommet tomhendte ut noen gang...


Ferdig pakket
Da vi innså at stylisten skulle stå utenfor prøverommet under hele seansen, ble vi litt engstelige. "Hva var det hun sa igjen", "tenk om jeg tar feil topp til buksa", "hvilket belte gikk til denne?". Men de er der for å hjelpe. Har stylisten bommet i valgene, skal du ikke være redd for å sende henne ut igjen. Det er ikke så lett å treffe stilen din på første forsøk, og tilbakemeldinger er alltid velkomne.


Vi fikk to timer til rådighet. Tiden gikk så altfor fort, men etterpå kunne vi legge igjen jakke, veske og alt vi hadde shoppet, og bruke den tiden vi ville på egen hånd ute i butikken. Da vi var ferdige, gikk vi tilbake til VIP-rommet der stylisten hadde pakket alt ned i poser og kvitteringen lå klar. Vi slapp lange køer, betalte, og danset ut av butikken med velfylte poser – lykkeligere enn på lenge.


Nå venter vi bare på Visa-regningen…


KJENDISER PÅ TOPSHOP
Mange kjendiser shopper på Topshop. Den helgen vi var der ble Nicole Richie (24) observert, og stylisten hadde sett Gwen Stefani (36), i det samme antrekket hun hadde funnet frem til oss, uka før. Andre kjendiser som shopper på Topshop er Sarah Jessica Parker (40), Kate Moss (32), Liv Tyler (28), Kelly Osbourne (22), Beyoncé (24) og Scarlett Johansson (21). Venninnene Gwyneth og Madonna har vi allerede nevnt.

Fakta om Topshop


  • Oxford Circus-butikken er 8360 m2
  • 70 prosent av kundene er kvinner mellom 16 og 34 år
  • Har over 250 prøverom
  • Selger cirka 38 000 par jeans i uka
  • Har per i dag 298 butikker i Storbritannia og 63 butikker andre steder i verden, blant annet en i Göteborg

Hvordan gjør jeg det?
For å finne ut mer om Topshops Style Advisor Service
sjekk www.topshop.co.uk


Bestill tid på (+44) 845 124 11 44
Husk å ha alle detaljene klare når du ringer. Klesstørrelse, navn, telefonnummer og fødselsdato. Husk å booke avtale god tid i forveien!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer