VIP for en dag

Sett deg godt til rette med en god kopp kaffe og noen magasiner mens andre gjør jobben. Vi har shoppet med personlig stylist.

KLÆR NOK: Det er deilig å la andre velge klær for seg i store og uoversiktlige butikklokaler. Foto: Se og Hør
KLÆR NOK: Det er deilig å la andre velge klær for seg i store og uoversiktlige butikklokaler. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Topshop på Oxford Street i London tilbyr uten å blunke Madonna (47), Gwyneth Paltrow (33) og andre kjendiser VIP-behandling. Men den samme tjenesten er faktisk tilgjengelig for alle.

Fantastisk, eller hva? Å være i London og shoppe med egen stylist, er vel alle jenters drøm. De sa riktignok at det var gratis, men vi kom ut ganske blakke. Med fire etasjer fylt av klær, sko og stæsj, stort VIP-rom og egen stylist, er det ikke så rart at pengene får bein å gå på. Så der står vi, foran et stativ som bugner av klær i alle farger og fasonger. Vi spør forsiktig om det finnes noen topper i "bohemstil". Stylistene, Lisa Davis og Danni Duke, springer ut og kommer tilbake med enda en bunke klær.

Gratis service Topshop-filialen vi befinner oss i, er enorm, og synes du det blir litt voldsomt å tråle nesten 8400 kvadratmeter på egen hånd, er en personlig stylist midt i blinken. Konseptet er enkelt – du og en stylist setter dere ned i et VIP-rom, og sammen finner dere ut hva du faktisk er på utkikk etter. Tenk gjennom detaljer! Er du ute etter fritids- eller festantrekk? Pastell eller sterke farger? V-hals eller rund hals? Jo klarere du uttrykker ønsker, behov og preferanser, jo større utbytte får du av dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer