- Vinnie disser meg hele tiden

TV3 samler tre av Norges største rappere til "Robinson"-rap. Hør låta!

STJERNELAG: TV3 har fått med seg de norske rapperne Lars Vaular, Joddski og Vinnie i "Robinson"-låta "Nord eller Sør". Her er de på musikkvideoinnspilling med produsent Tommy Tee. Foto: TV3
STJERNELAG: TV3 har fått med seg de norske rapperne Lars Vaular, Joddski og Vinnie i "Robinson"-låta "Nord eller Sør". Her er de på musikkvideoinnspilling med produsent Tommy Tee. Foto: TV3 Vis mer
Hør utdrag av «Robinson»-låta i videoen nederst i saken! 

SEHER.NO: I september starter nok en sesong av realityserien «Robinson» på TV3. Denne gangen blir deltakerne ikke bare delt inn tilfeldig i lag, men etter hvilken landsdel de kommer fra.

I den anledning har TV3 samlet tre av Norges største rappere i en egen «Robinson»-låt, der de tre skal fronte hver sin landsdel.

Joddski fronter Nord-Norge, Vinni rapper for Sør-Norge og Bergens-rapperen Lars Vaular er med for å hylle Vest-Norge.

- Jeg vet ikke helt hva jeg er med på. Det er et galehus her nå, sier Lars Vaular til Seher.no under innspillingen av låtas musikkvideo tidligere denne uken.  

Det er første gang de tre rapperne samarbeider om en låt, og yngstemann Lars kan fortelle at han har fått gjennomgå litt av sine eldre kolleger.

- Vinni disser meg hele tiden. Og så disser Joddski meg. Jeg disser ikke Vinni så mye. De gir meg sånne kallenavn og sånn, men det er på en måte kameratslig så det er greit. Det er veldig morsomt. Jeg har aldri laget noe med Vinni før. Det er kult for meg. Han er fet. Han rapper på norsk og det er jo artig, forteller Vaular til Seher.no.

Programleder Christer Falck var til stede under innspillingen av musikkvideoen i Oslo sentrum denne uken. Tidligere har han fortalt Seher.no at han har stor tro på årets "Robinson"-vri. 

- Det blir Sør-Norge mot Nord-Norge, champagne-kulturen fra Oslo Vest mot tørrfisk og Oluf. Og det tok ikke lang tid før deltagerne knyttet bånd med sine lagkamerater. 

Og Lars Vaular har en klar oppfatning om hvorfor han liker TV3-programmet.

- «Robinson» er et jævla bra program. Det er jo liksom realitybautaen. Det hadde jo vært fett med «Big brother», men jeg liker «Robinson» fordi der blir folk utsultet og de sliter og de er tynne. Det liker jeg.

Og Bergens-rapperen tror ikke han hadde hatt problemer med å overleve 30 dager på en øde øy i Malaysia. 

- Jeg hadde jo klart meg. Jeg er veldig seig. Jeg har veldig høy smerteterskel så sult og sånn hadde jeg vært veldig komfortabel med, sier Lars til Seher.no.

«Robinsonekspedisjonen» kommer på TV3 til høsten. Endelig premieredato er ikke fastsatt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ser ut som elefantmannen

Hør utdrag av "Robinson"-låta og se video med Lars Vaular her: [obj:media:8808]