Vinni tok med sønnen på kjendisfest

Lille Leonel var den yngste gjesten da Dorthe inviterte til fest.

SEOGHØR.NO: Alt som kunne krype og gå av norske kjendiser hadde fredag kveld funnet veien til eksklusive Onda sjørestaurant på fasjonable Aker Brygge i Oslo.

Anledningen var «God Kveld Norge»s 15-årsjubileum.

«Skal vi danse»-deltakere som Linni Meister (26), Cathrine Larsåsen (25), Ben Adams (30) og Nadya Khamitskaya (30) hadde alle valgt å nyte «kvelden før kvelden» i lystig lag med resten av Kjendis-Norge.

Også Carl Ivar Hagen (68) og Eli Hagen (64) spaserte opp den rød løperen, tett etterfulgt av fotballtrener Tom Nordlie (50), modell og programleder Kathrine Sørland (32), den folkekjære artisten Hanne Krogh (56), jetset-babe Edna Falao (73) og vær-jentene med Isabella Martinsen (33) i spissen.

Men kveldens desidert yngste festløve var lille Leonel (4), som kom sammen med mamma Tone Oraini Selfors (32) på den røde løperen.

Pappa Øyvind «Vinni» Sauvik (36) kom opp den samme løperen noen minutter etter sønnen og Orani Selfors. Tidligere i år ble det brudd mellom de to, etter at rapperen avslørte at han hadde vært utro mot kona.

Vinni, som skulle opptre på festen, fortalte til Seoghør.no at han ikke syntes det var for tidlig for 4-åringen å bli tatt med på fest.

- Det er på sin plass at han starter tidlig med festingen, sa han spøkefullt til Seoghør.no.

Kveldens vertinne Dorthe Skappel (49) ankom festen sjøveien, og jubelen ville ingen ende ta da den populære programlederen hoppet av dekk på en katamaran i million-klassen.

Som en morsom gest til programmets tema - kjendiser - fikk gjestene utdelt pappmasker av ulike internasjonale kjendiser.
 
Carl I. Hagen og kona Eli fikk ansiktene til den britiske artisen Adele og den tidligere italienske presidenten Silvio Berlusconi.

- Det var nok neppe tilfeldig at jeg ble Berlusconi!, utbrøt Hagen muntert til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fredrik Skavlan overtalte Maria Bonnevie til å få barn