Vinni flopper

«Hver gang vi møtes»-effekten er borte.

LITEN INTERESSE: Vinni har den siste tiden sluppet to nye singler, men ingen av dem er for tiden inne blant de ti beste på VG-lista, iTunes eller på Wimp- og Spotiy-listene.
LITEN INTERESSE: Vinni har den siste tiden sluppet to nye singler, men ingen av dem er for tiden inne blant de ti beste på VG-lista, iTunes eller på Wimp- og Spotiy-listene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske artisten Øyvind «Vinni» Sauvik (36) gjorde stor suksess da han tidligere i år deltok i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

Spesielt Vinnis tolkning av Halvdan Sivertsens «Sommerfuggel i vinterland» ble en braksuksess.

Nå ser «Hver gang vi møtes»-effekten ut til å være helt borte, og det er liten interesse rundt artistens nye singler, «Ikke sant» og «Stjernestøv».

Dagbladet skriver at sangene verken er på topp ti-lista på VG-lista, iTunes, eller på avisens Wimp- og Spotify-lister.

- Lite imponerende av en så profilert artist, sier avisens musikkansvarlig Sven Ove Bakke.

Artistansvarlig i Universal, Rune Grønn, ser imidlertid ingen grunn til å få panikk.

- Vi har ikke startet oppkjøringen ennå. Vi ruller ut artilleriet først om tre uker, i forkant av albumet «Oppvåkningen», som kommer 8. oktober, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Halvdan er som en far for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer