«Sommerhytta»:

Vinneren er kåret: - Det raknet

Den nybygde hytta har endelig fått sine faste eiere.

VANT: Etter ti lange og intense uker på «Sommerhytta« er vinnerne endelig kåret. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

Fire par har gjennom ti uker kjempet hyttevegg mot hyttevegg på Mjøsli, om å vinne sin egenbygde hytte. Slegge, hammer og spikerpistol blir nå lagt på hylla, når årets sesong av «Sommerhytta» er ved veis ende.

Adrian og Christine, Trude og Trine, Kurt og Veronica og Anna og Jone har spikret og malt så svetten har sprutet.

Gullhammere har regnet, tårene har rent, læringskurven har vært bratt, byggekompetanse har preget nattesøvnen og nære vennskap og familierelasjoner har blitt satt på prøve.

Endelig er vinnerparet kåret, som kan glede seg stort til å nyte late fridager fremover i sin helt egenbygde hytte.

- Helt sykt

I år er det far og datter-duoen Kurt Rasmussen (48) og Veronica Johansen Rasmussen (26), som har vært store favoritter, som stakk av med den gjeve seieren.

I løpet av konkurransen har Adrian og Christine fått én gullhammer, mens tvillingene Trude og Trine ikke har fått noen. Det betød at ingen av dem kunne kjempe om å vinne sine hytter til odel og eie.

Før finalen sto vinnerne med seks gullhammere i sin hule hånd, mens Anna og Jone hadde fire. I finalen fikk parene utdelt to hammere hver, og far og datter kunne dermed slippe jubelen løs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer