- Vinner Norge skal jeg kline med Didrik

Kjendisstylisten klarer ikke å skjule sin begeistring for Norges Eurovision-håp.

STOR STEMNING: - Vinner Norge, skal jeg kline med Didrik, spøkte kjendisstylist Erlend Elias Bragstad til Seher.no før finalen. Han kom sammen med Alice Carlzon, som han presenterte som "Aleksander Rybaks ekskjæreste". Foto: Per Ervland, Seher.no
STOR STEMNING: - Vinner Norge, skal jeg kline med Didrik, spøkte kjendisstylist Erlend Elias Bragstad til Seher.no før finalen. Han kom sammen med Alice Carlzon, som han presenterte som "Aleksander Rybaks ekskjæreste". Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Se den fargesprakende stemningsvideoen fra Fornebu nederst i artikkelen!


SEHER.NO:
  Inngangsområdet til Fornebu Arena var krydret med fans i fargerike kostymer og med flagg og skilt til ære for sine favorittartister før lørdagens finale - som du kan følge live på Seher.no.

Midt i sirkuset var også kjendisstylisten Erlend Elias Bragstad, som ikke la skjul på sin begeistring for Norges håp Didrik Solli-Tangen.

- Jeg synes Israels Harel Skaat er den kjekkeste artisten, men heier selvfølgelig på Norge. Vinner Norge, skal jeg kline med Didrik, ler Erlend Elias - som blant annet er Pia Haraldsens faste stylist, til Seher.no.

Bragstad kom sammen med venninnen Alice Carlzon, som han presenter som "eks-kjæresten til Aleksander Rybak".

Carlzon sier hun kjenner fjorårets Eurovision-vinner godt, men at de to ikke har hatt kontakt på et par måneder.

- Jeg fikk en SMS av ham etter den ene semifinalen, det er det. Men skal du kline med Didrik hvis Norge vinner, skal jeg kline med Rybak, spøker hun til Erlend Elias.

Tidligere MGP-vinner Knut Anders Sørum har også troen på Didrik Solli-Tangen.

- Jeg har ikke hørt så mange av de andre sangene, men synes den norske låta er bra. Når jeg ser livet her, så får jeg litt lyst til å være med igjen selv, sier han til Seher.no.

Følg MGP-sendingen og diskuter direkte på Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:- Trodde det var oss mot røkla


[obj:media:8667]