Vinner en av disse «Skal vi danse»?

Norske oddstippere har troen på Cecilie Skog og Andrine Flemmen.

FAVORITTER: Ifølge bettingselskapet Unibet har deres norske oddstippere Cecilie Skog og Andrine Flemmen som sine største favoritter i årets «Skal vi danse», som starter førstkommende lørdag.  Foto: Stella Pictures
FAVORITTER: Ifølge bettingselskapet Unibet har deres norske oddstippere Cecilie Skog og Andrine Flemmen som sine største favoritter i årets «Skal vi danse», som starter førstkommende lørdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Lørdag er det endelig duket for premieren på den nye sesongen av «Skal vi danse» på TV 2, og en rekke av landets største kjendisnavn skal da svinge seg i danser som salsa, vals og cha-cha-cha på parketten.

Det er allerede knyttet stor spenning til hvem som vil stikke av med seieren i den populære dansekonkurransen, og kun timer etter at kjendisdeltagerne ble avslørt i begynnelsen av august, hadde bettingselskapene begynt å få inn de første oddshenvendelsene fra publikum.
 
Mens bookmakerne hos bettingselskapet Unibet har skuespiller Stig Henrik Hoff som sin klare favoritt, står de kvinnelige deltagerne høyt på listen blant norske oddstippere.

Og det er polfarer Cecilie Skog og ex-alpinist Andrine Flemmen som er de største favorittene så langt.

- Per i dag har vi mottatt flest spill på Cecilie Skog, tett etterfulgt av Andrine Flemmen. Også Aylar tippes høyere opp av våre tippere enn hva bookmakernes vinnerodds skulle tilsi, sier Mads Jørgensen, ansvarlig for PR og samfunnskontakt i Unibet, i en pressemelding.
 
Skog og Flemmen har vist seg så populære, at oddsekspertene har måttet senke oddsen på de to dansejentene. 

Også favoritten Stig Henrik Hoff har fått senket sin odds fra 5.50 til 5 før premieren lørdag.

- Også Håvard Lilleheie og Aylar Lie har mottatt noen spill, det samme har Stine Buer og Tommy Fredvang. Ellers har vi to tippere som tror at Cato Zahl Pedersen havner på «topp 3». Han gjorde det jo sterkt i kjendisversjonen av «71 grader nord», så hvorfor ikke overraske igjen, sier Jørgensen.

Her er Unibets vinnerodds før lørdagens sending:


Stig Henrik Hoff  5.50

Cecilie Skog  6.00


Andrine Flemmen  6.50


Håvard Lilleheie  7.00


Tommy Fredvang  7.50


Stine Buer  8.50


Maria Haukaas Mittet  9.00


Åsleik Engmark  10.00


Aylar Lie  10.00


Anne Marie Ottersen  12.50


Cato Zahl Pedersen  15.00


Einar Gelius  20.00


«Skal vi danse» har premiere på TV 2 lørdag 11. september kl. 19.30!


Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:  - Derfor trakk Nordlie seg fra «Skal vi danse»