VINN TUR: To heldige lesere vinner tur til Spania for å se Ole Ivars opptre på dansebandgalla i Alicante. Alt du trenger å gjøre er å sende inn ditt bilde med en eller flere av bandmedlemmene.  Foto: Stella Pictures
VINN TUR: To heldige lesere vinner tur til Spania for å se Ole Ivars opptre på dansebandgalla i Alicante. Alt du trenger å gjøre er å sende inn ditt bilde med en eller flere av bandmedlemmene. Foto: Stella PicturesVis mer

Vinn tur til Spania med Ole Ivars

Har du et bra Ole Ivars-bilde, kan du vinne eksklusiv premie.

Konkurransen finner du nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: – Neste år har vi holdt det gående i 50 år, og vi satser på at det blir 50 år til, sier smilende William Kristoffersen (62) i dansebandet Ole Ivars.

9. - 16. november tyvstarter landets mest populære danseband 50-årsjubileet med en heidundrende fest med to dansebandgallaer i solfylte Spania. Du som Se og Hør-leser har mulighet til å bli med på festen!

– Det blir sol, sommer og sambarytmer, sier William som gleder seg til turen.

Klikk her for å melde deg på turen!


Se og Hør samlet den muntre gjengen til en skikkelig strandfest med tilhørende palmesus, parasolldrinker, bading og grilling.

– Nå for tiden er det ikke så ofte vi tar oss tid til en skikkelig fest, men vi pleier å unne oss en liten sosial time etter spillejobber hvor vi slapper av, og koser oss mens vi prater, forteller bandet.


Konkurranse
Har du Ole Ivars-bilder?
Har du møtt Ole Ivars eller noen av frontfigurene i bandet – og har bilder av det? Da må du sende ditt bilde til Se og Hør. Vi kårer "Tidenes beste Ole Ivars-bilder" gjennom bandets 50-årige historie.
Send ditt bilde med kodeord OLEIVARS til 2255
Kr 2,- per melding. 
Du kan også laste på bilder på http://www.seher.no/oleivars
SISTE FRIST: 1. september.

De beste bildene premieres og trykkes også i omslaget til den nye jubileums-CD-en som kommer ut i oktober.

Dette er premien:
To heldige lesere vinner en VIP-pakke for to personer. Inkluderer direktefly med Norwegian til Alicante der de er Ole Ivars VIP-gjester, dobbeltrom med halvpensjon på det 4-stjerners hotellet Albir Playa Hotel & Spa i Albir i en uke, velkomstgave, en gratis adgang til det store spa-anlegget, eksklusiv dansegalla med middag og drikke på Albir Playa Hotel & Spa, jubileumsgalla med gallamiddag med drikke på ærverdige Benidorm Palace, besøk backstage der dere får hilse på artistene, signerte CD-plater fra artistene, beachparty, utflukter med vinsmaking m.m., all transfer fra og til flyplassen i Alicante.

LES OGSÅ: Gift med sin egen femmenning