FRA FILMEN: Falco hadde flere stormfulle forhold til kvinner.
FRA FILMEN: Falco hadde flere stormfulle forhold til kvinner.Vis mer

Vinn stjerne-møte, DVD-er og CD-er!

Historiens største tyskspråklige popstjerne fikk et kort og tragisk liv. Nå er det blitt film - som du kan vinne!KONKURRANSE: Denne uken lanserte Warner Bros. den nye filmen om historiens kanskje største tyskspåklige popstjerne, Johannes Hölzel, alias Falco.

Med hitsingelen «Rock Me Amadeus» fra 1986 er Falco fortsatt den eneste tysksyngende artist som noensinne har kapret en førsteplass på den amerikanske Billboard-listen.

Filmen følger livet hans fra barndommen og oppdagelsen av hans musikalske talent og frem til gjennombruddet som internasjonal popartist.

Artisten narkotikamisbruk og fatale sexaffærer, tegner et bilde av en følsom mann med problemer, heter det i den offisielle filmomtalen. På slutten av livet var den da rundt 40 år gamle stjernen ute av stand til å takle tragediene i privatlivet som fulgte med den store musikalske suksessen.

Falco døde i en bilulykke i Den dominikanske republikk i 1998.

Nå har du sjansen til å bli en av 20 vinnere av «Falco. To hell with life ! This is my story» på DVD, samt 20 «Falcos Best Of»-CD-er fra Sony Music.

Én av vinnerne vil bli trukket ut til å få møte en annen av 80-tallets store stjerner, Sky Channel-legenden og pikebedåreren Pat Sharp i Oslo. (møtet kan finne sted enten 29. april eller 15. mai - vinneren bestemmer).

Alt du behøver å gjøre er å svare på følgende spørsmål:

Hvilket land kom Falco fra?

Send svaret ditt til vinn@seher.no innen 26. april.

Se trailer fra filmen HER!