FAVORITT: Norske Magnus Carlsen er en av sjakk-stjernene du kan følge i turneringen Norway Chess. Foto: imago/EQ Images/ All Over Press
FAVORITT: Norske Magnus Carlsen er en av sjakk-stjernene du kan følge i turneringen Norway Chess. Foto: imago/EQ Images/ All Over PressVis mer

Vinn reise og sjakk-billetter

Nå kan du vinne flybilletter, hotellopphold og to billetter for å se verdens beste sjakkspiller Magnus Carlsen live

SEOGHØR.NO: Med verdens beste sjakkspiller Magnus Carlsen (23) i spissen har det tatt fullstendig av under superturneringen Norway Chess i Stavanger.

Sjakkturneringen som på kort tid har blitt en av verdens beste turneringer, sendes live på både TV2 og VGTV.  

Og onsdag neste uke tar det av igjen. Da setter nemlig et knippe kjendiser seg til bordet, invitert av Se og Hør som er medarrangør av Kjendisturneringen i Norway Chess.

Nå kan en heldig leser av Seoghør.no vinne reise til Stavanger, overnatting på Scandic Stavanger City hotell og ikke minst to billetter for å se Magnus Carlsen kjempe mot verdens beste sjakkspillere i Stavanger.

Magnus spiller både torsdag 12. og fredag 13. juni. 

Scheie og Carlsen-comeback

SPILLER OFTE SJAKK SAMMEN: Linni Meister sier til Se og Hør at hun ofte liker å ta seg et slag sjakk sammen med samboeren Olav Tvenge. Nå setter hun kursen mot Norway Chess i Stavanger.
SPILLER OFTE SJAKK SAMMEN: Linni Meister sier til Se og Hør at hun ofte liker å ta seg et slag sjakk sammen med samboeren Olav Tvenge. Nå setter hun kursen mot Norway Chess i Stavanger. Vis mer

Kjendisene som er bekreftet til sjakkturneringen så langt er NRK-nestor og fotball-orakel Arne Scheie (70), den legendariske skiskytter-kommentatoren Jon Herwig Carlsen (77), Skal vi danse-deltager og 71 grader Nord-vinner Pål Anders Ullevålseter, og sist men ikke minst deltar også TV-personlighet, Skal vi danse-deltager og blogger Linni Meister (28). Flere kommer etter hvert.

– Nesten hele slekta mi er fra Stavanger. Nå gleder jeg meg til å sette byen på hodet i Norway Chess, sier Linni til Se og Hør.

Hun røper at hun liker å ta seg et slag sjakk med samboer Olav Tvenge.

Skal gjøre sjakk mer populært

Se og Hørs sjefredaktør Ellen Arnstad (48) er selv invitert til Norway Chess, og er glad for å kunne bidra som sponsor i forbindelse med arrangementet.

-    Vi nordmenn har jo trykket Magnus Carlsen og sjakken til vårt bryst. Nå skal Se og Hør bidra til å gjøre sjakk enda mer populært i Norge, sier Arnstad.

 SLIK DELTAR DU

 

Vinn sjakkbilletter, fly og opphold

Se og Hør gir bort 2 billetter for å se Magnus Carlsen SPILLE UNDER Norway Chess i Stavanger. Vinneren får også flybilletter for to med Norwegian og én overnatting for to personer på flotte Scandic Stavanger City hotell.

Send en SMS. Skriv SHGULL og send til 2255

Legg ved din e-postadresse. Kr 1,- per melding.

SISTE FRIST: mandag 9. juni
 
Her er Se og Hørs kjendisspillere i Norway Chess – flere kommer
 
•    Linni Meister (Blogger og TV-personlighet, 71 grader Nord-deltager).
•    Pål Anders Ullevålseter (71 grader Nord-vinner, Rally Dakar-stjerne, Skal vi danse-deltager).
•    Arne Scheie (NRK Sportens nestor gjennom en årrekke, ekspertkommentator under fotball-VM på NRK).
•    Jon Herwig Carlsen (NRK-legende, legendarisk makker med Arne Scheie og skiskytter-kommentator).