«Vinn på minuttet» er bedre på amerikansk

En guttunge får ikke bass i stemmen uansett hvor god han er til å herme etter faren sin. Men konseptet funker.

GAMESHOWET «Minute to Win It» ble i fjor en massiv suksess på NBC.

«VINN PÅ MINUTTET» er TV 2s utgave av det samme showet. Og det er få forskjeller.

OPPGAVENE ER DE samme. Den monotone kvinnestemmen som forklarer hva disse går ut på er også likelydende. Den demonstrativt kjedelige grafikken, som sikkert er ment å virke som en slags signatur, men som bare virker uinspirert og uinspirerende, er lik. Entusiasmen blant publikum og deltagere er også samsvarende. Det siste er selvsagt bra.

DET SOM IKKE ER LIKE BRA er at mens amerikanerne har blitt begunstiget energibomba Guy Fieri (43) som programleder, blir vi avspist med en blodfattig fyr fra TV 2 Sporten. Carsten Skjelbreid (38) prøver å gi jernet, men en guttunge får ikke bass i stemmen uansett hvor god han er til å herme etter faren sin.

LIKEVEL REDDES programmet - av konseptet i seg selv:

I OPPGAVENE BRUKES
utelukkende ting man finner i en vanlig husholdning. Alle oppgavene er fysiske og de må løses innen 60 sekunder. Deltagerne har fått anledning til å trene lenge på de forskjellige øvelsene i forkant, og det kan trengs, for det er ikke bare bare å flytte nonstop med sugerør eller egg med hyssing.

MAN KAN VINNE inntil en million kroner, og det er lagt inn sikre summer underveis, på 50.000 og på 250.000.

MAN HEIER
virkelig på deltagerne her, føler med dem, vil at de skal vinne mange penger, engasjerer seg som seere. Store og små.

PÅ DEN MÅTEN ER «Vinn på minuttet» ganske vellykket. Tross alt.

«Vinn på Minuttet» ser du på TV 2 lørdager kl.20.00 (bortsett fra førstkommende da det sendes søndag klokken 20.00 på grunn av landskampen mot Danmark). Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Klisjéfylt og usympatisk