INVITERER TIL KONSERT: Delta i Se og Hørs konkurranse, og vinn to billetter, reise og opphold til Peter Jöbacks «I Love Musicals»-konsert i Stockholm til helgen. Men obs: Du må være rask! Siste frist for å delta er onsdag 9. oktober.  Foto: Sony Music
INVITERER TIL KONSERT: Delta i Se og Hørs konkurranse, og vinn to billetter, reise og opphold til Peter Jöbacks «I Love Musicals»-konsert i Stockholm til helgen. Men obs: Du må være rask! Siste frist for å delta er onsdag 9. oktober. Foto: Sony MusicVis mer

Vinn konserthelg i Stockholm

Gratis reise for to personer og møte med musikalstjernen Peter Jöback.

SEOGHØR.NO: Den svenske musikalartisten Peter Jöback (42) er aktuell med ny plate og turné. Nå har du muligheten til å vinne et møte med sangeren i Stockholm lørdag!
 
Se og Hør og Sony Music gir bort billetter til Jöbacks konsert «I Love Musicals» i Globen i Stockholm lørdag 12. oktober. Vinneren får to billetter og et møte med Jöback før konserten. Premieren inkluderer flyreise fra nærmeste norske storby og hotellopphold for to personer, pluss en signert utgave av hans nye album «I Love Musicals».

SJARMØR: Den svenske sangeren har underholdt på både Broadway og West End det siste året. Nå kommer han til hjembyen Stockholm. Foto: FameFlynet
SJARMØR: Den svenske sangeren har underholdt på både Broadway og West End det siste året. Nå kommer han til hjembyen Stockholm. Foto: FameFlynet Vis mer

I Norge er Jöback mest kjent for sitt samarbeid med Sissel Kyrkjebø (44), og i helgen var han gjest i Fredrik Skavlans (47) TV-studio.

De svenske kongelige er store fans av artisten. Både kronprinsesse Victoria (36) og prinsesse Madeleine (31) hyret inn Peter for å synge da de giftet seg. Tårene trillet hos Chris O'Neill (39) da Jöback sang «The First Time Ever I Saw Your Face».

– Vi møttes flere ganger og diskuterte låtvalg. Til slutt var det Chris som bestemte at han ville ha denne låten. Det var sånn han følte det da han så Madeleine for første gang, forklarte musikalstjernen til avisa Expressen etter bryllupet.

Det eneste du trenger gjøre for å delta i konkurransen er å sende en SMS.
Skriv SHREISE ditt navn og adresse og send til 2255. Kr 1,- per melding.
SISTE FRIST: Onsdag 9. oktober

VILKÅR: Som deltager i våre aktiviteter blir du medlem i Se og Hør-klubben. Aller Media kan sende deg gode tilbud og nyheter via mobil, e-post, brev og telefon. Personopplysninger vil kun bli benyttet av Aller Media og eventuelle samarbeidspartnere for å kunne gi deg personlige tilbud og enda bedre service.
Utmelding: Send sms SHKLUBB STOPP til 2255