Vinn konsert og tur!

Du kan vinne reise, opphold og konsertbilletter i Köln.

Vinn konsert og tur!
Publisert
Sist oppdatert
I samarbeid med flyselskapet Germanwings deler Se og Hør ut flybilletter og hotellovernattinger, og ikke minst konsertbilletter til Bruce Springsteen, George Michael og Pink i Köln.LES MER OM KÖLN HERVi trekker ut i alt fire vinnere, som får dekket fly og to hotelldøgn ved det eksklusive Ibis Köln Barbarozzaplats, alt for to personer.Pink-konserten er 19. oktober i Köln Arena. Her trekker vi to vinnere som hver kan ta med seg en ekstra person. Bruce Springsteen spiller samme sted 6. november, og her trekker vi ut én heldig vinner som også får ta med seg en gjest. George Michael spiller samme sted 13. november, og her trekker vi også ut én vinner som får to billetter.Fyll ut skjemaet under - og velg hvilken konsert du ønsker å vinne billett til.

 

Vinn Bruce Springsteen-konsert Vinn Pink-konsert Vinn George Michael-konsert Fornavn Etternavn Adresse Post nr Sted E-mail Mobilnummer  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer