Vinn eksklusive ringer og bryllupsreise til Maldivene!

Har du planlagt å fri i sommer? I så fall bør du gjøre det i Se og Hør!

<strong>VINN DRØMMEREISE:</strong> Hvis bildene fra ditt frieri klarer å smelte flest norske hjerter, sender vi dere av gårde på en eksklusiv bryllupsreise til Maldivene.
VINN DRØMMEREISE: Hvis bildene fra ditt frieri klarer å smelte flest norske hjerter, sender vi dere av gårde på en eksklusiv bryllupsreise til Maldivene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


KONKURRANSE:
I år, som i fjor, skal Se og Hør sammen med klokke- og smykkekjeden Bjørklund kåre «Norges mest originale frieri».

I fjor vant Maia Henriksen og Thomas Berglie fra Nannestad. De fikk fantastiske  gifteringer og en romantisk bryllupsreise til eksotiske Maldivene. Da frieriet skulle skje, sto skuespiller Maia på scenen. Hun gikk ned til publikum og dro sin kjære Thomas opp på scenen.

Der gikk hun ned på kne og fikk ja fra sin samboer gjennom ti år. I mars giftet de seg, og i oktober reiser de til øyparadiset i Det indiske hav.

Nå er det din tur! Er du en av de mange tusen nordmenn som i disse dager klekker ut en plan for hvordan de skal få et ja fra sin kjære? Har du en morsom, spennende, romantisk
og/eller pussig plan? Da kan det lønne seg å dele den med oss!

Litt inspirasjon
Cowboy-Laila ble fridd til på dopapir, mens romantikeren Ari Behn lagde en sti av Märthaliljer for å fortelle sin kjære at han ville dele resten av livet med henne.

Yngvar Numme valgte en humoristisk vri: kona fikk spørsmål om giftermål i form av en keramikk-kaktus!

Hopphelten Anders Jacobsen derimot, ba med seg sin utkårede på romantisk  måneskinnstur på fjellet. Der hadde han på forhånd laget et stort hjerte av brennende fakler...

Bruk kreativiteten
Har du en god idé, utstyrer vi deg i forkant med fantastiske forlovelsesringer og sender
ut fotografer for å dekke det hele. Frieriet ditt blir presentert på to sider i Se og Hør.
Eksklusiv hovedpremie.

Hvis bildene fra ditt frieri klarer å smelte flest norske hjerter, sender vi dere av gårde på en eksklusiv bryllupsreise til Maldivene med fantastiske gifteringer på fingrene.

Avstemningen foregår via SMS og Facebook. Dette er din sjanse! Vi vil veldig gjerne sende dere på en drømmereise til Maldivene med ringer av gull og diamanter ... Lykke til!

Slik foregår konkurransen

Send oss dine tanker om hvordan du vil fri til din utkårede. Mail oss på [email protected], eller last opp ditt bidrag på www.bjorklund.no. Legg også ved et bilde av dere.

Påmeldingsfrist: 8. juli.

En jury bestående av representanter fra Bjørklund og Se og Hør vil velge de fem mest kreative ideene. Vi ønsker å være til stede når det store skal skje. Frieriet må gjennomføres et sted i Norge i tidsrommet 18. – 24. juli.

Blir du en av de fem finalistene utstyrer vi deg i forkant med fantastiske forlovelsesringer,
og Fame-Fotografene vil forevige det romantiske øyeblikket når du går ned på kne.

Hvert av de fem frieriene blir presentert i Se og Hør i august, samt på Facebook. Her er det leserne som bestemmer! Det frieriet som får flest sms-stemmer og «liker» på Facebook, stikker av gårde med hovedpremien.

Dette vinner dere
Alle de fem finalistene som kommer på trykk i Se og Hør, får flotte forlovelsesringer i gult gull til både henne og ham. Begge ringene er 4 millimeter i bredde, og dameringen har i tillegg tre diamanter, formet som et hjerte med totalt 0,03 ct.wsi.

Verdien av ringene er til sammen 6796 kroner. Hvis dere vinner, sender Mantareiser dere
på en uforglemmelig luksustur til Maldivene som inkluderer flyreise fra Oslo, sjøfly til hotellet og syv netter i vannvilla. Frokost og middag er inkludert.

Dere får også eksklusive gifteringer fra Bjørklund til den store dagen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer