Foto: Norsk Millitær Tattoo
Foto: Norsk Millitær TattooVis mer

Vinn billetter til Norsk Millitær Tattoo

Seoghør.no gir bort billetter og hotellovernatting til det populære arrangementet.

SEOGHØR.NO: Norsk Militær Tattoo er landets største innendørsarrangement. Over 700 deltakere var å se på scenen under Norsk Militær Tattoo 2012, mens 18.000 opplevde tattooen fra tribunene i Oslo Spektrum. Fredag, lørdag og søndag braker det løs igjen.

Vi gir bort to billetter til showet lørdag kveld, samt hotellovernatting på Radisson Blu Plaza. For å delta i konkurransen, send mail her.

Ingebjørg Bratland (24) skal være hovedsollist, og Tor Endresen (54) skal være solist under Rolf Løvlands «You Raise Me Up» i finalenummeret.

- Det er en liten drøm som går i oppfyllelse når jeg skal være med på å prege Norsk Millitær Tattoo. Dette dreier seg om presisjonskunst i stor skala, og det er ikke fritt for at jeg lar meg bli betatt av folk i uniform, spøker Endresen til Se og Hør, og avslører at han er en mann som holder takten.

Vant masjkonkurranse.

- Kanskje var det mangel av andre ting å gjøre, men på førstegangstjenesten på Madla i 1979, fant troppen vår fort ut at vi fant glede av å gå i takt. Vi var rett og slett veldig flinke, og det endte med at vi vant hele marsjkonkurransen.

I år deltar korps fra USA, Storbritannia, Russland, Japan, Danmark, Sverige, Finland og Nederland. Fra Norge vil Forsvarets stabsmusikkorps, Den Kongelige norske marines musikkorps og selvsagt skal HM Kongens gardes 3. gardekompani opptre.

Tor Endresen har en sentral rolle i Norsk Militær Tattoo i Oslo Spektrum. Selv har bergensartisen en fortid i Sjøforsvaret og Heimevernet. Foto: Se og Hør
Tor Endresen har en sentral rolle i Norsk Militær Tattoo i Oslo Spektrum. Selv har bergensartisen en fortid i Sjøforsvaret og Heimevernet. Foto: Se og Hør Vis mer


LES OGSÅ: - Avslørte fødsel på Instagram