Vinket til fansen på vei ut av fengselet

Justin Bieber punget ut 15.000 kroner i kausjon etter arrestasjonen.

STORT GLIS: Justin Bieber gliser fra øre til øre på arresteasjonsbildet som ble tatt natt til torsdag.  Foto: All Over
STORT GLIS: Justin Bieber gliser fra øre til øre på arresteasjonsbildet som ble tatt natt til torsdag. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld (norsk tid) møtte Justin Bieber (19) og artistvennen Khalil Amir Sharieff i retten etter å ha blitt arrestert for fyllekjøring i Florida tidligere samme dag.

Popstjernen er tiltalt for å ha kjørt under påvirket tilstand, for å motsette seg arrestasjon og å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

Kausjonen ble satt til 15.000 kroner for Bieber og 6000 kroner for kameraten.

Den anarkjente advokaten Roy Black representerte Bieber i retten.

Etter et par timer betalte artisten kausjonen og forlot fengselet på taket av en SUV mens han vinket til den oppmøtte fansen.

Det var natt til torsdag at Bieber og Sharieff ble arrestert i Miami i Florida etter mistanke om å kjørt under påvirkning av alkohol og narkotika.

På en pressekonferanse opplyste Hernandez at Bieber selv har forklart til politiet at han hadde drukket alkohol og røyket marihuana, samt tatt reseptbelagte piller.

19-åringen skal ha hatt «blodskutte øyne og stinket av alkohol», samt hatt et «et glassaktig uttrykk» i fjeset da han ble tatt, ifølge TMZ.com.

Da politiet stoppet Bieber, skal han ha blitt rasende og sagt «Hvorfor i h***ete gjør du dette? Hva f**en gjorde jeg? Hvorfor stoppet du meg?»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer