I STUDIO: Ifølge Vin Diesel spurte Kygo om filmstjernen ville synge på den nye låta «It Ain't Me». Det gjorde også Diesel, i det som er hans popdebut. Foto: Vin Diesel / Instagram
I STUDIO: Ifølge Vin Diesel spurte Kygo om filmstjernen ville synge på den nye låta «It Ain't Me». Det gjorde også Diesel, i det som er hans popdebut. Foto: Vin Diesel / InstagramVis mer

Vin Diesel og Kygo - «It ain't me»

Vin Diesel hyller Kygo etter overraskende samarbeid: - Du kommer til å bli like sjokkert som jeg er

«The Fast and the Furious»-stjernen fikk synge på Kygo-hit.

Muskelbunt-skuespiller og machomann Vin Diesel har en slags drøm om å bli popstjerne.

Og «The Fast and the Furious»-stjernen har åpenbart funnet sin mentor og inspirasjon i en viss 25 år gammel nordmann fra Fana.

Popdebut med Kygo

I det som må kalles et uventet samarbeid, har nemlig Vin Diesel lagt vokalen sin på Kygo og popstjerne Selena Gomez' nye hitlåt «It Ain't Me» i det som av MTV beskrives som Diesels popdebut.

- Du vil bli like sjokkert som jeg er. Magikeren Kygo la nettopp vokalen min på den nye singelen hans. Målløs, skrev Vin Diesel på Twitter før resultatet etter hvert ble lagt ut.

Dagen etter kunne Diesel melde at en video var på vei.

- Gå til Facebook-sida mi ... Takk til Kygo for å skape magi. Selenas stemmer er vakker og innbydende. En drøm som blir til virkelighet.

- Takk for at du trodde på meg

Resultatet kom deretter i en musikkvideo på Facebook. Der er Vin Diesels stemme lagt over Kygo-beaten og Selena Gomez' vokal.

Vin Diesel har bare skrevet «all love» til den knappe fire minutter lange videoen, som viser flere idylliske bilder av Kygo og Diesel sammen i studio.

- Jeg gikk virkelig ut av komfortsonen for å gjøre dette. La meg høre hva dere mener. Takk til Kygo for å ha produsert denne hitlåta. Takk for at du trodde på meg nok til å be meg om å synge, skriver Diesel på Instagram.

Hvordan «It Ain't Me» låter med Diesels vokal, kan du høre i videoen over.

Stor suksess

PRISUTDELING: Kygo på britenes musikkfest Brit awards onsdag kveld. Foto: Shutterstock / NTB scanpix
PRISUTDELING: Kygo på britenes musikkfest Brit awards onsdag kveld. Foto: Shutterstock / NTB scanpix Vis mer

I disse dager lever 25-åringen fra Fana, hvis egentlige navn er Kyrre Gørvell-Dahl, ut DJ-livet til det fulle.

I går kveld ble han avbildet på britenes store musikkutdeling Brit awards på 02 Arena i London.

Forrige uke festet han med superstjernen og samarbeidspartneren Selena Gomez på amerikanernes musikkfest Grammy.

«It Ain't Me» med Kygo og Selena Gomez fikk i forrige uke terningkast to her i Dagbladet.

«Et lydbilde anmeldere aldri kommer til å like, men som treffer blink hos Kygos internasjonale og stadig større publikum - fra «musikkjenneren» Vin Diesel til prosecco-fulle vestkantjenter» var konklusjonen.

Kygo har opplevd enorm suksess både her til lands og internasjonalt med monsterhiter som «Firestone», «Stole the Show» og «Stay».