Villig til å overta Michael Jacksons barn

Diana Ross har ikke noe mot å overta omsorgen for Paris, Prince og Blanket.

GLAD I DIANA: Michael Jacksons tre barn, Prince, Blanket og Paris skal visst ha knyttet bånd til gudmoren sin Diana Ross. Selv om minstemann kanskje ikke kjenner henne like godt. Foto: Fame Flynet
GLAD I DIANA: Michael Jacksons tre barn, Prince, Blanket og Paris skal visst ha knyttet bånd til gudmoren sin Diana Ross. Selv om minstemann kanskje ikke kjenner henne like godt. Foto: Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO: Katherine Jackson (82) har sammen med barnebarnet Tito Joe (34), fått delt omsorgsrett for popkongens barn Prince (15) Paris (14) og Blanket (10), siden hun kom hjem fra ferie i Arizona.

Men dersom det blir nødvendig, er Motown-legende og «Supremes»-sangeren Diana Ross (68), villig til å ta over omsorgsretten. Michael Jackson utnevnte Diana som alternativ forsørger for sine barn, i testamentet fra 2002, dersom Katherine ikke skulle være i stand til å oppfylle rollen.

- For første gang sa Ross at hun var villig til å ta over, dersom det er nødvendig. Hun har aldri snakket sånn før. Enten som forsørger eller ikke, kommer hun aldri til å gi fra seg ansvaret for ungene, sier en kilde ifølge nettstedet Femalefirst.

Sist uke besøkte Diana alle barna, hjemme hos dem i Calabasas.

- Etter Michaels død ringte Diana barna ofte, og spurte om de trengte hjelp. Og hun forsikret Paris om at det bare var å ta kontakt. Det var ikke bare Michael som elsket henne, men også barna hans er veldig glad i henne. Hvem ville ikke vært det, hun er jo «Miss Ross!» sier kilden.

Diana var en av Michaels beste venner mens han levde. Helt siden han og familien flyttet inn hos henne i Los Angeles,  da de fikk platekontrakt med Motown på 60-tallet. Han la aldri skjul på sin kjærlighet for Diana, og omtalte henne som sin elskerinne i selvbiografien «Moonwalk» fra 1988.


Diana Ross var gift med den norske eventyreren Arne Næss fra 1985 til 1999. De fikk sønnene Evan Olav (23) og Ross Arne (24) sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jermaine Jacksone fikk sammenbrudd før turnestart.