«Tiger King»:

- Villeste jeg har vært vitne til

I et intervju med Se og Hør beskriver tv-produsenten Rick Kirkham (61) opplevelsene i «Tiger King» og hvordan han rømte fra tiger-desperadoen Joe Exotic til Norge.

Netflix-serien «Tiger king» har tatt verden med storm. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OBS! Denne artikkelen er proppfull av spoilere.

Hva får du om du blander våpen, oppdrett av eksotiske katter, polygami, en mystisk forsvinningssak, narkotika, leiemord-forsøk, dyrevern, og to bitre fiender? Et sabla stort kaos - som selvsagt fortjener en egen dokumentarserie.

Netflix' «Tiger King» er allerede den mest sette serien på strømmetjenesten i Norge, og har fått solide tilbakemeldinger av anmelderne. Dagbladet triller en sekser på terningen, og skriver at true crime-satsingen er «så spinnvill, så uforutsigbar og begivenhetsrik» at det overgår all fantasi.

Serien omhandler i hovedsak den karismatiske tiger-oppdretteren Joseph Maldonado - bedre kjent under det selvvalgte aliaset Joe Exotic - og tar stadig nye, og villere vendinger. Denne artikkelen kan umulig nøste opp i alle spor, men noen er essensielle.

I serien omtaler Exotic seg som den «homofile, våpenelskende cowboyen med hockeysveisen» - med bare ett ønske her i livet: Å bli berømt. Det har han også blitt, men ikke av grunnene han trolig ønsket.

En av nøkkelpersonene i serien, som i en periode kjente Exotic aller best, er den amerikanske tv-legenden Rick Kirkham (61). Til Se og Hør forteller 61-åringen at han aldri ville trodd på historien som nå ses av millioner verden over, om han ikke var der for å oppleve det selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer