LITE DATING: Selv om Else Kåss Furuseth har et mål om å stå hvit brud i TV 2-programmet Else, blir det lite dating for tiden. Foto: Espen Solli
LITE DATING: Selv om Else Kåss Furuseth har et mål om å stå hvit brud i TV 2-programmet Else, blir det lite dating for tiden. Foto: Espen SolliVis mer

- Ville vært bonus med kjæreste

Men Else Kåss Furuseth skal gifte seg om noen uker. Det er bare to problemer: Hun mangler fortsatt nesten en million likes og en kjæreste.

HVIT BRUD: Slik ser Else Kåss ut i sin overraskende bryllupsannonse. Men det mangler mange likes dersom drømmen skal gå i oppfyllelse. Foto: Med tillatelse fra TV 2
HVIT BRUD: Slik ser Else Kåss ut i sin overraskende bryllupsannonse. Men det mangler mange likes dersom drømmen skal gå i oppfyllelse. Foto: Med tillatelse fra TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: I forrige uke overrasket komiker Else Kåss Furuseth (33) da hun kom med nyheten om at hun ville gifte seg, dersom programmet «ELSE» fikk en million likes på Facebook-siden sin.

I skrivende stund har programmet kun 9340 likes, noe som ikke er gode nyheter for programlederen.

– Det er dessverre ikke så mye dating. Det er synd. Og jeg tenker jo at grunnen til at det ikke er noe datingliv, er fordi jeg ikke har tid til det. Men det er feil, det også. Hallo: Jonas Gahr Støre er gift, og han redder verden hver eneste dag. Så jeg vet ikke helt hvorfor det ikke skjer noe. Det hadde vært en bonus med en kjæreste, jeg innrømmer det, forteller Kåss Furuseth selv til VG.

Tirsdag kveld har programmet premiere, men det skal mye til dersom ønsket om å stå hvit brud i sesongfinalen skal komme i oppfyllelse.

Til avisen forteller komikeren at hun setter stor pris på TV-sminken hun går gjennom før sending.

– Det man ser på TV er jo «as good as it gets». Det beste med TV 2 er jo sminken. Det er mange kvinnelige programledere som sier at man heller vil ha respons på at man er flink enn at man er pen. Det tror jeg det er bare pene folk som kan si. Etter at jeg har vært på sending, pleier jeg ikke å vaske håret på to-tre dager. For jeg har ikke sjans til å få det til så pent selv, sier hun.

For Alex Iversen i TV 2 var programlederens bryllupsstunt en gledelig og overraskende nyhet.

- Dette kom som en stor overraskelse på oss også, men ingenting ville gledet oss mer enn å se Else stå hvit brud, sa han til Seoghør.no.

«ELSE» har sesongpremiere på TV 2 tirsdag 25. februar kl 22.40.

LES OGSÅ: - Hvis én million liker dette gifter jeg meg