Dora Thorhallsdottir og Jan Tore Borgersen:

- Ville være gift hvis han skulle dø

Det nygifte paret forberedte seg på det verste utfallet - så snudde det.

NYGIFT: Dora Thorhallsdottir og Jan Tore Borgersen ble kjærester og forlovet under pandemien. Veien derfra har ikke vært lett, og det nygifte paret har hatt et svært utfordrende år. Foto: Privat
NYGIFT: Dora Thorhallsdottir og Jan Tore Borgersen ble kjærester og forlovet under pandemien. Veien derfra har ikke vært lett, og det nygifte paret har hatt et svært utfordrende år. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Året var 2021. Pandemien herjet fortsatt i verden, og det var ikke bare-bare å date på dette tidspunktet.

Det satte likevel ingen stopper for standupkomiker og terapeut Dora Thorhallsdottir (49), som endte med å finne sitt livs store kjærlighet.

Under pandemien møtte hun Jan Tore Borgersen (54) for første gang, etter at de i noen dager hadde utvekslet meldinger på Facebook. Paret falt pladask for hverandre, og bare tre måneder senere fikk hun en forlovelsesring på fingeren.

Lørdag 8. juli ble kjærligheten feiret. Thorhallsdottir og Borgersen kunne endelig gi hverandre sitt ja på Engø Gård på Tjøme, omringet av nærmeste familie.

Reisen har derimot ikke vært enkel for det ferske ekteparet. I juli i fjor ble det for andre gang oppdaget en kreftsvulst i halsen til Borgersen.

Påfølgende måned måtte han gjennom en omfattende operasjon.

- Han hadde kreft i 2015 og overlevde så vidt. Da kreften kom tilbake kunne han ikke få cellegift eller stråling. Det eneste som var aktuelt var å ta en operasjon, men så var svulsten så stor og nær hovedpulsåren at det var usikkert om det ble noe operasjon, deler Thorhallsdottir åpenhjertig til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer