- Ville turnert naken om jeg hadde kroppen til Tone

Dette komplementet satte Tone Damli Aaberge pris på.

STILT NAKEN: Leithaug sier hun ville stilt naken på scenen dersom hun hadde kroppen til Tone Damli Aaberge. Foto: Stella Pictures
STILT NAKEN: Leithaug sier hun ville stilt naken på scenen dersom hun hadde kroppen til Tone Damli Aaberge. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «X Factor»-deltageren Gabrielle Leithaug (27) slo for alvor gjennom i fjor med hitlåten «Ring meg», som toppet VG-lista.

I et intervju med gratisavisen Natt & Dag, som kommer på fredag, snakker Gabrielle om meldingen hun la ut på Twitter om at hun ville stilt naken på scenen om hun hadde kroppen til Tone Damli Aaberge.

- Nei, nei. Jeg traff henne på Allsang. Snakket litt der. Kul dame, liksom. Også var jeg så lei av det der med at «Tone kler av seg». Og det gjør hun jo ikke. Lettkledd, kanskje. Men whatever, jeg skrev iallfall at jeg hadde gjort hele turneen min naken om jeg hadde kroppen til Tone. Og da skrev hun tilbake at det var hyggelig sagt, sier hun.

Leithaug ble nummer syv i «X Factor» i 2009. Programleder den gangen var Charlotte Thorstvedt, som fikk en del kritikk for sin innsats i programmet.

- Men hun er en dritkul dame. Det var når hun hadde manus at hun kanskje ble litt robot. Hun begynte å grine da jeg røk ut. Da fikk hun kjeft. Så først fikk hun kjeft for å være stiv, så fikk hun kjeft for å grine. Jaja. Det var gøy å være med, men det er ganske far gone nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kroppen min er verken for tynn eller for tykk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer