Ville trekke seg fra «The Walking Dead»

- Jeg kom til det punktet der jeg ikke ville gjøre det lenger, sier TV-stjernen Jeffrey Dean Morgan.

SKURK: Jeffrey Dean Morgan har kapret rollen som den nye skurken Negan i sesong 7 av «The Walking Dead». Hans faste følgesvenn er balltreet Lucille. Foto: Ap
SKURK: Jeffrey Dean Morgan har kapret rollen som den nye skurken Negan i sesong 7 av «The Walking Dead». Hans faste følgesvenn er balltreet Lucille. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Jeffrey Dean Morgan (50) ble superstjerne gjennom rollen som dødssyke Denny Duquette i «Grey's Anatomy».

NB! Før du leser videre... Det er fare for spoiler i saken!

Nå er han aktuell i TV-serien «The Walking Dead» i rollen som Negan. Rollefiguren er til nå den verste skurken gjennom seriens syv sesonger.

Skuespilleren selv innrømmer til magasinet Interview at det var en stor påkjenning for han å spille rollen.

- Alt var hardt. Jeg kom til det punktet der jeg ikke ville gjøre det lenger. Jeg var følelsesmessig utslitt - det var vi alle, forteller skuespilleren åpenhjertig.

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNE: Mange ble først kjent med Jeffrey Dean Morgan da han spilte den symaptiske hjertepasienten Denny Duquette i dramaserien «Greys Anatomy».  Foto: TOUCHSTONE TELEVISION/ NTB Scanpix
TV-STJERNE: Mange ble først kjent med Jeffrey Dean Morgan da han spilte den symaptiske hjertepasienten Denny Duquette i dramaserien «Greys Anatomy». Foto: TOUCHSTONE TELEVISION/ NTB Scanpix Vis mer

Avslørt etter lang ventetid

For mange fans var det en følelsesladet og brutal episode som gikk på den norske TV-kanalen FOX forrige mandag.

Etter lang ventetid, hvor fansen har spekulert i hvem som skulle ut av serien, ble det endelig avslørt i sesongåpningen til sesong 7 av «The Walking Dead».

Først var det karakteren Abraham Ford, spilt av Michael Cudlitz (51), som fikk møte Negans balltre - som skurken urovekkende nok har gitt kjælenavnet Lucille. Deretter var det en av seriens store favoritter, Glenn Rhee spilt av Steven Yeun (32), som ble brutalt drept av Jeffreys karakter.

Til tider var scenene Jeffrey måtte spille inn så brutale og lange, at han flere ganger vurderte å bare gå fra settet og ikke komme tilbake.

- Hele episoden var utrolig vanskelig å spille inn. Også fordi alle sammen fikk seg et slag i hodet av Lucille på et tidspunkt i episoden.

Saken fortsetter under bildet.

BLE DREPT: Det var Glenn Rhee spilt av Steven Yuen som ble Negan sitt andre offer med balltreet Lucille i sesongåpningen til «The Walking Dead».  Foto: Xposure
BLE DREPT: Det var Glenn Rhee spilt av Steven Yuen som ble Negan sitt andre offer med balltreet Lucille i sesongåpningen til «The Walking Dead». Foto: Xposure Vis mer

Blitt glad i medskuespillerene

Men Jeffrey innrømmer at det aller vanskeligste å spille inn var scenen der han tvinger hovedkarakteren Rick Grimes (Andrew Lincoln) til å kutte av sønnen Carls arm med en øks.

Dette ble heldigvis stoppet i siste liten, men for skuespilleren selv var det en påkjenning mentalt. Han har nemlig blitt utrolig glad i sine medskuespillere.

- De er alle gode mennesker, og jeg elsker dem, hele gjengen, så det var vanskelig å kjøre dem så hardt som jeg gjorde. Mellom pausene måtte jeg få igjen pusten.

- I episoden som ble sendt er det ingen pauser. I episoden er det bare 40 minutter, men for oss var det sånn i 10 dager. Det var 10 dager av det, hver dag, hele dagen, avslutter Jeffrey.

Saken fortsetter under bildet.

BLITT GLAD I DEM: Når sterke følelsesmessige scener spilles inn er det viktig å skille mellom skuespill og virkelighet. Dette får nok skuespillerene til å skape sterke bånd mellom pausene. Her er Jeffery Dean sammen med Norman Reedus, Danai Gurira, Andrew Lincon. Foto: wenn.com
BLITT GLAD I DEM: Når sterke følelsesmessige scener spilles inn er det viktig å skille mellom skuespill og virkelighet. Dette får nok skuespillerene til å skape sterke bånd mellom pausene. Her er Jeffery Dean sammen med Norman Reedus, Danai Gurira, Andrew Lincon. Foto: wenn.com Vis mer

Fikk baby i all hemmelighet

Det var «Grey's Anatomy» som ble Jeffrey Dean Morgan sitt store gjennombrudd.

Og det var nok mange kvinnelige fans som felte noen tårer da Denny Duquette døde fra Izzy som ble spilt av Katherine Heigl (37) i finaleepisoden av den andre «Grey's»-sesongen.

På privaten er imidlertid livet til TV-stjernen langt fra like dramatisk og trist.

I 2010 kunne nemlig UsMagazine avsløre at han og «One Tree Hill»-kjæresten Hilarie Burton (34) hadde fått sitt første barn sammen.

Morgan og Burton, som begynte å date i 2009, har så langt vært svært hemmelighetsfulle når det gjelder privatlivet sitt. Derfor kom nyheten om den velskapte guttebabyen flere måneder etter han ble født.

GIFT: Skuespillerne Jeffrey Dean Morgan og Hilarie Burton er lykkelig gift og har en sønn sammen.  Foto: SipaUSA
GIFT: Skuespillerne Jeffrey Dean Morgan og Hilarie Burton er lykkelig gift og har en sønn sammen. Foto: SipaUSA Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Ifølge kilder skal de to stjernene ha falt for hverandre første gang de møttes, og forholdet skal ha «utviklet seg svært fort».

Burton, som skilte seg fra «One Tree Hill»'s regissør-assistent Ian Prange i 2008, viste seg ikke offentlig mellom 6. mai 2009 og 20. april 2010, noe som gav henne god anledning til å skjule graviditeten.

«The Walking Dead» ser du på FOX mandager kl. 21.55.

LES OGSÅ: Hollywood-mødrene elsker å kle ut barna sine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer