«Hver gang vi møtes»:

Ville trekke seg fra programmet

Én av artistene i årets «Hver gang vi møtes» avslører at han egentlig ikke skulle være med.

HYLLEST: Årets artister er i gang med å hylle og tolke hverandre i «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2
HYLLEST: Årets artister er i gang med å hylle og tolke hverandre i «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Lørdag 1. januar var det duket for premieren av nok en sesong av «Hver gang vi møtes». I årets sesong, som er den 15. i rekken, er det artistene Jarle Bernhoft (45), Stig Brenner (31), Arif (35), Myra (27), Tix (28), Anna of the North (32), Øystein Greni (47) og Maj Britt Andersen (65) som skal hylle hverandre.

Først ut var Tix, og kommende lørdag er det Andersens låter som skal tolkes av de andre. I den anledning gjestet de to vidt forskjellige artistene «Gode morgen Norge» tirsdag, og det var der en av de kunne komme med en overraskende avsløring.

Grudd seg

I studio forteller Tix at han har gruet seg i et halvt år, til programmet skulle sendes på TV:

- Ja, jeg har gruet meg både før og etter programmet. Jeg trakk meg faktisk. Men så ble jeg overbevist om å bli med likevel, røper Tix, som er usikker om han i det hele tatt har lov til å si det.

Årsaken til at «Fallen Angel»-sangeren ønsket å trekke seg forteller han var fordi det ble litt mye en periode etter Eurovision.

NY VERSJON: Chris Holsten tok med sin egen farfar på 87 da han tolket «Ein farfar i livet» på Odd Nordstogas dag i den niende sesongen av «Hver gang vi møtes». Video: TV 2 Vis mer

Ville fortelle historien

I mai 2021 reiste nemlig Tix, eller Andreas Haukeland som er hans egentlige navn, til Nederland for å representere Norge i Eurovision. Det ble ingen seier der, men allerede på hjemturen begynte Haukeland å jobbe med låtene til «Hver gang vi møtes».

Kort tid etter begynte innspillingen.

- Det var så mye den tiden, og jeg kjente at jeg trengte å puste litt. Men så var «Hver gang vi møtes» og historien jeg ville fortelle der så viktig for meg, og så visste jeg at det skulle komme så fine folk, forteller Haukeland.

Men det skulle vise seg å være uten grunn. Tolkningen hans av Øystein Grenis låt «Girl in Oslo» er allerede på topplista av mest spilte sanger i Norge på Spotify - allerede før den har blitt framført i programmet

LES OGSÅ: - Han var nok litt nervøs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer