Dorthe Skappel:

Ville trekke seg - stilte ultimatum

Stilte krav til TV-teamet for å bli værende i programmet.

FIKK NOK: Dorthe Skappel vurderte å trekke seg fra innspillingen. Så stilte hun et ultimatum, og ble værende. Foto: Espen Solli / TV 2
FIKK NOK: Dorthe Skappel vurderte å trekke seg fra innspillingen. Så stilte hun et ultimatum, og ble værende. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At det kan være hardt å være med på realityinnspilling, er det ingen tvil om. Noen av de som har fått kjenne dette litt ekstra på kroppen, er deltakerne i «Farmen kjendis».

Flere uker uten mat, hardt arbeid og konflikter med andre deltakere er bare en liten del av det oppholdet består av. Særlig sistnevnte kan tære på selv den tøffeste av de tøffe.

TV-dronning Dorthe Skappel (59) og komiker og TV-profil Shabana Rehman (45) kom skjevt ut fra start, noe seerne fikk se under onsdagens episode.

Til slutt gikk det så langt at Skappel ønsket å trekke seg fra hele programmet.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Ville bare hjem

I et intervju med Dagbladet forteller nemlig 59-åringen at hun til slutt fikk nok da konflikten nådde et klimaks.

- Der og da ville jeg bare hjem. Det var i uke to. Det er takket være produksjonen at jeg ble værende på gården. Natten før denne eksplosjonen skjedde hadde jeg ikke sovet i det hele tatt, fordi lyset i taket hadde stått på - så jeg var helt utslitt, sier hun til Dagbladet.

Se og Hør kan naturligvis ikke avsløre mer av hva som skjer i programmets andre uke. Skappel forteller videre til avisen at det var en kombinasjon av mye som gjorde at hun reagerte så kraftig.

- Ære være Heine (Totland journ.anm.), som beroliget meg, pratet med meg, og fikk meg til å skjønne at det handlet mest om at jeg bare var sliten. Produksjonen var også suveren, og jeg er veldig glad for at de klarte å roe meg ned så mye at jeg faktisk ble.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

Stilte ultimatum

At programlederen til slutt valgte å bli igjen på gården, kom imidlertid ikke uten ultimatum. Hun ville nemlig ha én helt spesiell ting fra TV-teamet.

- Da jeg bikket over og ville hjem, men til slutt bestemte meg for å bli, sa jeg til produksjonen: «Ja, jeg kan bli. Men da skal jeg ha en boks snus». Og det fikk jeg, for jeg var den eneste som snuste der. Det reddet meg litt, kjente jeg, innrømmer hun til Dagbladet.

59-åringen sluttet å røyke for to og et halvt år siden, og byttet da ut sigarettene med snus.

- Hun var sliten

Pressesjef i TV 2 Jan-Petter Dahl bekrefter overfor Se og Hør at Skappel fikk en boks med snus.

- Hun fikk én boks snus da hun sleit i uke to, men fikk ikke noe mer i løpet av oppholdet, sier Dahl.

SNIPP, SNAPP, SNUTE: Tre av de seks gjenværende deltakerne måtte forlate «Farmen kjendis» rett før finalen. Det tok de mildt sagt pent. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Dorthe var ganske nær å trekke seg i den andre uka. Hun var sliten, og hadde sovet dårlig, men etter en god natt søvn fikk hun det mye bedre. Det å delta på «Farmen» er slitsomt, og det er ikke uvanlig at noen mister litt av motivasjonen noen dager. Vi er veldig glade at Dorthe valgte å bli på gården.

LES OGSÅ: Dette har aldri skjedd før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer