VILT: Glamourmodell og artist Lene Alexandra Øien mener norsk uteliv bare blir villere og villere.  Foto: Scanpix
VILT: Glamourmodell og artist Lene Alexandra Øien mener norsk uteliv bare blir villere og villere. Foto: ScanpixVis mer

Ville tilstander i Oslo

Norsk utelivsbransje preges av pengepress, kjendiser og desperat kamp om de rette kundene.

SEHER.NO: Artist og glamourmodell Lene Alexandra Øien (25) mener norsk uteliv bare er i ferd med å bli villere og villere.


Det sier hun i et intervju med Dagbladet i forbindelse med en sak vedrørende to partyfiksere som ble overfalt av torpedoer.


Daniel Hamnes (20), sønn av missegeneral Geir Hamnes,  og Kenneth Berg-Paulsen (21) opplever stor suksess som partyfiksere i Oslo.


Deres jobb er å arrangere treff og selskaper på diverse utesteder, samt å få de "rette" kundene dit ved å invitere kjendiser som trekker folk.


På denne måten påvirker de også hvilke utesteder som er hotte og "in"  og hvilke som er helt ut, noe som da har skapt konflikt i utelivsbransjen og ført til at de to er blitt truet og overfalt av torpedoer. 


Ifølge glamourmodellene og artistene Lene Alexandra Øien og Linni Meister er det at folk blir angrepet for å gjøre jobben sin en skremmende utvikling.


- Det blir bare villere og villere, jeg tror Norge blir amerikanisert på dette feltet. Det er skremmende hvis vi nå har kommet så langt, sier Øien til Dagbladet.


LES OGSÅ: - Programleder narkotatt