Ville tilgitt utroskap

Gwyneth Paltrow mener hun kunne levd med utroskap og sexavhengighet.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Gwyneth Paltrow (40) har vært gift med Coldplay-vokalist Chris Martin (36) i over ti år. Hun har fortalt at hun og Chris har utfordringer i ekteskapet, men er villig til å gå langt for at forholdet skal fungere.

Åpent sinn

I sin nyeste film «Thanks For Sharing» er Gwyneths ektemann sexavhengig, og skuespilleren tror ikke et slikt forhold ville vært umulig i virkeligheten.

- Jeg har et veldig åpent sinn så hvis jeg visste hva jeg gikk inn i, ville jeg ikke la det hindre meg i å uforske forholdet, sier hun til nettsiden Refinery 29.

- Hvordan tror du andre kvinner ville taklet dette?

- Det må være veldig vanskelig å finne ut at noe skjedde bak ryggen din etter tjue år. Du vil nok sette spørsmålstegn ved livet ditt. Det ville gjort ting vanskeligere, men jeg tror at hvis man er ærlig om det med én gang vil ting ordne seg.

FAMILIEKJÆR: Gwyneth har barna Apple og Moses med ektemannen. Her er mor og barn på en baseball-kamp nylig. Foto: All Over Press
FAMILIEKJÆR: Gwyneth har barna Apple og Moses med ektemannen. Her er mor og barn på en baseball-kamp nylig. Foto: All Over Press Vis mer

Ville tilgitt ektemannen

Stjerneparet verner godt om sitt privatliv, og blir ikke ofte fotografert sammen noe som har fått bruddryktene til å sirkulere. Paret har barna Apple (8) og Moses (7) sammen.

Paltrow har aldri opplevd utroskap, men tror hun ville tilgitt kjæresten for et sidesprang.

- Ingen par er like, og alle har ulike utfordringer. Jeg liker å tro at jeg ville tilgitt og eventuelt blitt tilgitt , men jeg kan ærlig talt si at jeg aldri har opplevd den situasjonen.

LES OGSÅ: Slik tar Britney opp kampen mot Miley