Ville ta sitt eget liv

I fjor ble det for mye for George Clooney ...

SVEKKET: George sliter fremdeles med dårlig korttidshukommelse etter fallet under filminnspilling. Foto: All Over Press
SVEKKET: George sliter fremdeles med dårlig korttidshukommelse etter fallet under filminnspilling. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Smertehelvete!

- Like før operasjonen  tenkte jeg bare "ok, du må ta livet ditt snart, du kan ikke leve sånn", forteller en åpenhjertig George Clooney til National Public Radio. - Jeg ville bare dø.

Fjoråret ble nemlig Georges tøffeste år. Svigerbroren døde av et hjerteinfarkt, mormoren døde kort tid etter - og bedre ble det ikke da hunden døde...

Og - kort tid etter begynte det å renne ryggmargsveske ut av Clooneys nese!

Han forklarer:

- I en av scenene i "Syriana", skulle jeg være tapet fast til en stol. Stolen ble sparket hardt i, og jeg falt bakover og slo bakhodet. Jeg tror jeg fikk blåmerker på hjernen, forteller han til radiostasjonen.

Etter fallet fikk han kraftige smerter, men han nektet å ta smertestillende. - For Clooney'er er det lett å bli avhengig av ting, sier han kort.

Etter noen uker måtte George ringe sykehuset. - Det rant ryggmargsveske ut av nesen min, og jeg ble livredd. Jeg ble lagt rett på operasjonsbordet, og har siden dette fått det bedre og bedre, avslutter han.

Han har siden fallet hatt flere operasjoner, men lider fremdeles av dårlig korttidshukommelse.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer