- BLE FUNNET BEVISSTLØS: Den franske modellen, og tidligere fotballfruen, Noemie Lenoir ble funnet bevisstløs i utkanten av en skog, etter å ha prøvd å ta sitt eget liv, melder Daily Mail. Foto: Stella Pictures
- BLE FUNNET BEVISSTLØS: Den franske modellen, og tidligere fotballfruen, Noemie Lenoir ble funnet bevisstløs i utkanten av en skog, etter å ha prøvd å ta sitt eget liv, melder Daily Mail. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ville ta sitt eget liv

- Modellen ble funnet bevisstløs ved siden av en tom boks med piller og en flaske vodka.

SEHER.NO:  Den franske modellen Noemie Lenoir er innlagt på et sykehus i Frankrike, etter å ha prøvd å ta sitt eget liv.

Lenoir ble funnet bevissløs i utkanten av en skog like utenfor Paris på søndag. Tilstanden skal ha vært kritisk da hun ankom sykehuset Sain-Germain-en-Laye. Hun haddde kutt og blåmerker over hele kroppen og håret hennes var innsmurt i skitt. Ved siden av bevistløse Noemie, skal det ha blitt funnet piller og alkohol, melder Daily Mail.

Modellens private liv var preget av det ene forderdelige sviket etter det andre, ikke karrieremessig, men av mennene hun valgte å elske.

Hennes forhold med den tidligere «Chelsea»-spilleren Claude Makelele var alltid omsvermet av rykter om utroskap. Paret - som har sønnen Kelyan (4) sammen - valgte å ende sitt forhold i fjor.

Leneoir var i eks-ektemannens hus, da hun angivelig skal ha ringt etter en ambulanse, fordi hun følte seg «svært dårlig». Like etter skal hun ha avbestilt ambulansen. Så forlot hun huset.

Det tok flere timer før hun ble funnet på bakken, ved siden av en tom flaske med vodka og en boks med piller.

Spørsmålet man kan stille seg er: Hvordan havnet den vakre supermodellen her?

Ryktene tilsier at hennes avsluttede forhold med Makalele skal ha gjort henne deprimert. Noemie hadde lenge et håp om at de skulle finne tilbake til hverandre, men da det ble klart at det var uaktuelt for Makalele, ble det for mye for henne, skriver DailyMail.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: - Familien er knust