SE INTERVJU: - Jeg er veldig glad i organer, og synes det er veldig fint, så jeg spurte om jeg kunne få med meg blindtarmen hjem. Det sa artisten Aurora Aksnes da hun gjestes «Skavlan» fredag kveld. Video: TV 2 Vis mer

Aurora Aksnes:

Ville ta med blindtarmen hjem etter operasjon

Sangstjernen ble hasteinnlagt på sykehuset.

Publisert

Stjerneskuddet Aurora Aksnes (22) har utmerket seg stort i musikkbransjen de siste årene. 22-åringen har allerede flere utmerkelser og nominasjoner i bagasjen, og er også nominert til Spellemann for «årets musikkvideo» med låta «Queendom» .

Fredag gjester hun «Skavlan», der hun blant annet forteller om året 2016, som skulle vise seg å bli ganske turbulent.

22-åringen beskriver 2016 som et vanskelig år, med over 200 opptredener og mye sykdom - som til slutt endte med akutt sykehusinnleggelse.

<strong>VANSKELIG ÅR:</strong> Under kveldens sending av «Skavlan» forteller artist Aurora Aksnes om året 2016, som endte med en akutt blindtarmbetennelse. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
VANSKELIG ÅR: Under kveldens sending av «Skavlan» forteller artist Aurora Aksnes om året 2016, som endte med en akutt blindtarmbetennelse. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Naken på operasjonsbordet

Aksnes ble nødt til å fjerne blindtarmen, samt avlyse de tre siste konsertene i USA som følge av operasjonen.

- Da måtte jeg operere blindtarmen min, som jeg ikke forsto hva var på engelsk, de sa «we have to remove your appendix, miss», også skjønte jeg det ikke, sier hun.

- Så jeg ringte hjem og klokka var fire på natta hjemme, og mamma sa at «dette kommer til å gå fint, det er blindtarmen din, du skal i narkose». Jeg hadde veldig vondt, så jeg syntes det var helt greit.

Se dette innlegget på Instagram

Studio nymph #2❤️💛💚💙

Et innlegg delt av 🐺AURORA🐺 (@auroramusic)

22-åringen beskriver operasjonen som en fascinerende opplevelse, der hun hørte på musikken sin underveis. Tanken på å ligge naken på bordet mens noen var «inni sjelen hennes» beskriver hun som «helt fantastisk».

Sangstjernen har nemlig en fascinasjon for organer, og dette førte til at hun spurte legene om det var noen mulighet for å ta med blindtarmen sin hjem, noe som ser ut til å komme overraskende på programleder Fredrik Skavlan.

- Jeg er veldig glad i organer, og synes det er veldig fint, så jeg spurte om jeg kunne få med meg blindtarmen hjem. Men jeg fikk ikke lov til det. Det er sikkert ikke lov til å ta den med over kontinentet, forteller sangstjernen.

Gikk hardt ut mot rykter

Aksnes har en stor fanskare i inn- og utland, og da kan det lett oppstå misforståelser og spekulasjoner. Dette fikk hun kjenne på i 2017, da det dukket opp flere påstander om henne på fansiden «Memes de Aurora».

Dette førte til at Aksnes så seg nødt til å ta et oppgjør med fansiden, i et innlegg på Facebook-profilen sin. I det originale innlegget, som Aksnes delte en skjermdump av, sto det blant annet at 22-åringen «hater sangeren Ariana Grande».

Det ble også påstått at Aurora, etter å ha hørt låten «Side To Side», måtte «vaske ørene sine i to måneder for å glemme de irriterende lydene».

Etter å ha fått flere tilbakemeldinger på fansidens innlegg, sa Aksnes klart ifra om at det bare var falske rykter.

- «Memes de Aurora», jeg er svært skuffet over at dere forsøker å spre rykter. Dette er bare respektløst. (...) Selv om det er et forsøk på å være morsom, så er internett en plass hvor ikke alle forstår nettopp dette. Nå opplever jeg å få negative kommentarer fra folk, fordi dere forteller dette på vegne av meg, skrev Aksnes.

Videre understreket 22-åringen at det finnes nok av mennesker som forsøker å «holde kvinner nede», og oppfordret fansiden til å ikke være en del av dette, men heller støtte opp under hverandre.

- Vanligvis ville jeg ikke brydd meg om slike ting, men man kan ikke være en «warrior» og samtidig spre hat. Det går imot alt vi står for.

Beklagde seg

Kort tid etter at artisten offentliggjorde sin beskjed, svarte vedkommende bak «Memes de Aurora» i kommentarfeltet.

- Kjære Aurora, vi beklager på det dypeste for eventuelle ulemper denne falske nyheten har forårsaket. På denne siden prøver vi å underholde publikum, men denne gangen gikk vi for langt. Vi vet at du aldri ville sagt noe stygt om en annen artist, ettersom du har lært oss å elske alle, selv om man er annerledes. Vi håper du kan tilgi oss, tusen takk.

I respons til innlegget informerte Aksnes om at hun tilga dem for hendelsen, og at hun ønsket at fansiden skulle fortsette å spre glede.

- Vær så snill og fortsette, bare ikke gjør noe som fører til at fansen til andre artister blir sinte på meg! Haha.

Advarer fans mot å gi klemmer

Ifølge VG startet Aksnes på en lang turné i USA og Canada i februar, og i den anledning var hun forberedt på å møte ivrige fans. Derfor valgte 22-åringen å skrive et innlegg på Instagram om hvordan hun ønsker at fansen oppfører seg om de møter på henne.

- Hvis du ikke vet hva du skal gjøre når du treffer meg. Du vet sikkert at jeg synes klemming er ganske rart (noen ganger føles det bra også!!), men en ting jeg i det minste elsker er å holde hender. Det er så genuint, skrev hun på Instagram, og la til:

- Så nøl aldri med å ta hendene mine, med mindre jeg tar dine. Og hvis du ikke finner ord, vil jeg uansett vite. At vi knytter bånd.

Videre skrev Aksnes hvor mye hun gledet seg til turneen, og ikke minst til å møte fansen sin.

- Jeg er mest spent på å se på alle dere. Se inn i sjelen deres og dele erfaringer og sorg. Dele følelser og gi slipp på alt som holder oss nede for en liten stund. Det er så spesielt. Jeg ser så mye kjærlighet i øynene deres under mine konserter. Jeg ser mye smerte også. Og det beveger meg langt inn i hjerte og sjel, skrev hun.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer