GOD STØTTE: AnnaLynne McCord har vært sammen med den australske skuespilleren Dominic Purcell siden 2011.  Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press
GOD STØTTE: AnnaLynne McCord har vært sammen med den australske skuespilleren Dominic Purcell siden 2011. Foto: Getty Images/Getty Images/All Over PressVis mer

Ville ta livet sitt etter voldtekten

- Jeg hadde en boks med piller på et hotellrom og var klar til å gjøre slutt på det hele, forteller AnnaLynne McCord.

SEOGHØR.NO: Som liten opplevde «90210»-stjernen AnnaLynne McCord (26) marerittet da hun ble misbrukt av en hun kjente.

Under en galla i New York som samlet inn penger til kvinner som blir solgt til sex- og menneskehandel åpnet hun seg nylig om hendelsen.

- Jeg ble voldtatt. Jeg ble misbrukt som barn. Dette er veldig viktig for meg. Jeg ville ta mitt eget liv og kuttet opp armene mine. Jeg ønsket å dø.

- Jeg hadde en boks med piller på et hotellrom og var klar til å gjøre slutt på det hele, fortalte hun med tårer i øynene, ifølge Daily Mail.

McCord, som er kjæreste med den tidligere «Prison Break»-stjernen Dominic Purcell (43), avslørte misbruket for første gang i fjor.

- Jeg kjente vedkommende som gjorde det mot meg, og det var veldig interessant å kjenne på følelsen å ikke klare å si «nei». Jeg visste ikke hvordan jeg skulle si: «Jeg vil ikke dette. Vær så snill å ikke gjør det mot meg», sa hun den gang, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: La ut toppløsbilde av seg selv ved en feil