HOLDT PÅ Å KVELES: Ronnie Wood skal ha dradd en skrikende Ekarerina Ivanova etter nakken i hele 30 minutter. Kraven som Wood dro Ekaterina etter, skal på et punkt ha blitt så stram at hun holdt på å kveles, hevder politiet i Surrey til The Sun.  Foto: Stella
HOLDT PÅ Å KVELES: Ronnie Wood skal ha dradd en skrikende Ekarerina Ivanova etter nakken i hele 30 minutter. Kraven som Wood dro Ekaterina etter, skal på et punkt ha blitt så stram at hun holdt på å kveles, hevder politiet i Surrey til The Sun. Foto: StellaVis mer

- Ville stumpe sigarett i ansiktet hennes

"Rolling Stones"-stjernen ble arrestert etter en svært dramatisk krangel.

SEHER.NO: Den 63 år gamle Rolling Stones-stjernen Ronnie Wood ble arrestert i går, etter en svært brutal krangel med sin 42 år yngre kjæreste Ekaterina Ivanova (20).

Den dramatiske krangelen fant sted utenfor parets hus i Surrey i England. Gitaristen skal ha slept en skrikende Ivanova etter nakken i hele 30 minutter. Kraven som Wood dro Ekaterina etter, skal på et tidspunkt ha blitt så stram at hun holdt på å kveles, hevder politiet i Surrey overfor The Sun.

Ifølge politiets etterforskere skal den berusede gitaristen også ha truet sin russiske kjæreste med en sigarett. Sigaretten skal ha blitt holdt bare centimeter fra ansiktet hennes i  over en halvtime.

Krangelen tok ikke slutt før en mannlig forbipasserende grep inn.

- En mann stod og skrek til en kvinne, og da vi startet å høre sjokkerende lyder fra henne, løp kjæresten min for å hjelpe. Da vi kom dit, så vi at det var Ronnie og Ekaterina, forteller øyenvitnet Celine Dixon til The Sun.

Etter at Celines kjæreste, Philip Legge, hadde stoppet krangelen, gikk Wood - for swenere å bli pågrepet av politiet - og forlot Ekaterina gråtende utenfor en butikk. Hun ble hjulpet hjem av Celine og Philip, og senere forhørt av politiet.

Politiet i Surrey forteller at Ekaterina hadde skader på knærne etter hendelsen, og at hun naturligvis svært opprørt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ronnie Wood skiller seg