Ville stoppe TV-kyss

Finske Krista Siegfried kysset koristen på scenen, men nekter for at det er politisk motivert. Se video!

VEKKER REAKSJONER: Finske Krista Siegfried kysser en av koristene på scenen, men ikke alle liker den hete avslutningen.  Foto: Sander Hesterman (EBU)
VEKKER REAKSJONER: Finske Krista Siegfried kysser en av koristene på scenen, men ikke alle liker den hete avslutningen. Foto: Sander Hesterman (EBU) Vis mer
SEOGHØR.NO: Krista Siegfried representerer Finland i Eurovision Song Contest. Sangen heter «Marry me» og søndag kveld kuppet hun åpningsfesten i Malmø da hun ankom iført en brudekjole. 

Nå sjokkerer Krista igjen - denne gangen på scenen. Under prøvene kysset hun nemlig sin kvinnelige korist på slutten av sangen. Dette skal, ifølge den svenske avisen Expressen, ha vakt reaksjoner i blant annet Tyrkia og Hellas. 

- Det mye omtalte kysset, der Krista avslutter sangen med å kysse sin korist, er fortsatt der på prøvene. Dette til tross for rykter om at Eurovision skulle forby det, fordi en tyrkisk og gresk artikkel omtaler det hele som svært oppsiktsvekkende, skriver avisen. 

Siegfried har tidligere fortalt til avisen The Independent at hun med sin sang ønsker at Finland skal godkjenne ekteskap for alle, men kysset skal ikke være politisk motivert. 


- Det er alle andre som gjør det til en politisk greie, jeg har bare pratet om kjærlighet. I min verden er det ikke merkelig i det hele tatt, man får vel kysse hvem man vil? sier Krista til Aftonbladet. 

Torsdag kveld opptrer Krista i den andre semifinalen, der hun blant annet kjemper mot Margaret Berger.  Disse møter Margaret i den andre semifinalen: 

Latvia
San Marino
Makedonia
Aserbajdsjan
Finland
Malta
Bulgaria
Island
Hellas
Israel
Armenia
Ungarn
Albania
Georgia
Sveits
Romania  

LES OGSÅ: Var 1,80 høy da han var 7 år