SØRGER: Michael Jacksons søsken sørger over brorens død. Her er de avbildet under den gripende minnestunden som fant sted på Staples Center I Los Angeles i forrige uke. Foto: All Over Press
SØRGER: Michael Jacksons søsken sørger over brorens død. Her er de avbildet under den gripende minnestunden som fant sted på Staples Center I Los Angeles i forrige uke. Foto: All Over PressVis mer

Ville stoppe misbruket

Familien stormet Michaels hjem i et forsøk på å få ham til å slutte.

SEHER.NO: Etter hans død, har det blitt kjent at poplegenden Michael Jackson brukte enorme summer på medisiner, og at stjernen trolig var avhengig av smertestillende.

Tirsdag lot Michael Jacksons bror, Tito, seg intervjue for første gang etter brorens død for tre uker siden, og til  Daily Mirror forteller han om hvordan han sammen med søsknene forsøkte å konfrontere broren med medisinavhengigheten.

Til avisen avslører Tito at han sammen med søsknene raidet Michael Jacksonns hjem, Neverland, i et forsøk på å konfronterer broren med avhengigheten av smertestillende medisiner.

Til tross for at de valgte å ta seg forbi vaktene og storme hjemmet, virket ikke familiens forsøk på å stanse artistens medisinbruk.

- Vi gikk i et av hans private rom og diskuterte med ham. Flere gråt. Jeg spurte han om og om igjen om det var sant at han misbrukte medisiner, men han nektet, forteller Tito Jackson.

Broren skal ha vært fast bestemt på å ikke avsløre noe om avhegigheten til søsknene sine.

- Han gjorde alt som sto i hans makt for at vi ikke skulle finne ut av det.

Til avisen forteller han at han også snakket med Jacksons lege, som forsikret søskenene om at broren hadde det bra.

- Han sa at han var der for å holde Michael frisk, forteller han.

Det var 25. juni at superstjernen døde etter en hjertestans. Legene frykter at dødsårsaken ligger i en i overdose smertestillende medisiner.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Fikk omsorgen for Michaels barn