Taylor Swift:

Ville spekulasjoner etter dette

Fansen er overbevist om at stjernen hinter om store nyheter.

RYKTEFLOM: Flere mener det skjuler seg en kryptisk beskjed i stjernens nye kunngjøring. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB
RYKTEFLOM: Flere mener det skjuler seg en kryptisk beskjed i stjernens nye kunngjøring. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det begynner å bli en stund siden Taylor Swift (30) var singel. Stjernen var i mange år kjent for sine kortvarige forhold til Hollywoods kjekkeste menn, og de mange sangtekstene om sitt turbulente kjærlighetsliv.

I 2016 møtte hun derimot skuespiller Joe Alwyn (29), som hun raskt fant tonen med. Det oppsto romanserykter tidlig samme år, men det var ikke før året etter at det ble tydelig at de var blitt et par.

Forholdet har de for det meste holdt for seg selv, noe som også har sørget for at fansen vokter stjernens minste bevegelse. Her er sangerens siste kunngjøring intet unntak - da flere er skråsikre på at den gjemmer et skjult budskap.

SJELDEN: Det er ikke ofte Taylor Swift blir observert med kjæresten Joe Alwyn. Her er de fotografert sammen i februar 2019. Foto: Hewitt/Splashnews/NTB
SJELDEN: Det er ikke ofte Taylor Swift blir observert med kjæresten Joe Alwyn. Her er de fotografert sammen i februar 2019. Foto: Hewitt/Splashnews/NTB Vis mer

Sitter i brudekjole

Torsdag slapp nemlig 30-åringen en aldri så liten overraskelse på Instagram, da hun kunne meddele til sine 141 millioner følgere at hun slipper det som blir hennes niende studioalbum.

Nyheten kommer bare fem måneder etter at hun slapp albumet «Folklore» - Swift har med andre ord hatt mer enn nok å fylle tiden med dette året.

At artisten velger å slippe et nytt album så kort tid etter sitt forrige ser imidlertid ikke fansen på som noen tilfeldighet.

Flere mener nemlig at Swift hinter om at hun enten skal eller har giftet seg. På et av bildene, som trolig er tatt ut fra en kommende musikkvideo, sitter hun nemlig iført det som kan ligne en brudekjole.

- Er du gift?

Spesielt på Twitter har fansen tatt til orde og delt sine tanker rundt kjolen.

«Okei, Jeg har en teori. Jeg tror Taylor kommer til å avsløre at hun er forlovet (eller til og med gift!). Jeg vet ikke hvorfor, men den kjolen ser ut som en brudekjole», har en skrevet.

EN ÆRLIG SWIFT: I Netflix-dokumentaren «Taylor Swift: Miss Americana» får man se en annen side av den populære artisten. Video: Netflix Vis mer

«Er du gift eller er du sykt gift?», har en annen skrevet.

«Gratulerer med bryllupet», har en tredje skrevet, noe mer sikker enn andre.

Selv om bilder av Swift i kjolen ble delt først torsdag denne uken, begynte ryktene om et hemmelig bryllup å versere allerede forrige uke.

I en nyinnspilt versjon av hitlåten «Love Story» har fansen nemlig bitt seg merke i at hun nå synger ordene «baby just said yes», altså oversatt til «baby sa akkurat ja».

I originalteksten fra 2009 synger hun derimot «baby just say yes» - en oppfordring om at han hun synger om bør si ja i fremtiden.

Overbevist

Selv om forlovelsesryktene i skrivende stund skaper overskrifter verden over, er det ikke første gang slike spekulasjoner har oppstått rundt Swift og Alwyn.

BACK: Taylor Swift har holdt en veldig lav profil den siste tiden. I forbindelse med sitt nye album gjestet hun «The Ellen Show». Vis mer

I fjor høst var det nemlig en bildetekst Swift skrev til et bilde fra en fotoseanse med magasinet Vouge som vekket oppsikt.

«Hjertet mitt har blitt lånt og ditt har blitt blått, alt er bra når jeg ender opp med deg», skrev stjernen på Instagram.

I septemberutgaven av Vogue i fjor kom det imidlertid frem at setningen er fra sangen «Lovers», fra sangstjernens album med samme navn. Selve sangteksten er inspirert av ordtaket «something old, something new, something borrowed and something blue», som viser til ting mange bruder prøver å ha på seg på bryllupsdagen sin.

Det var altså denne sangteksten som fikk flere av sangstjernens fans til å tro at hun hadde tatt et steg videre i forholdet med Alwyn, men det ble aldri bekreftet noen forlovelse.

LES OGSÅ: Trygler om å få komme hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer