Taylor Swift:

Ville spekulasjoner etter dette

Fansen er overbevist om at stjernen hinter om store nyheter.

RYKTEFLOM: Flere mener det skjuler seg en kryptisk beskjed i stjernens nye kunngjøring. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB
RYKTEFLOM: Flere mener det skjuler seg en kryptisk beskjed i stjernens nye kunngjøring. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det begynner å bli en stund siden Taylor Swift (30) var singel. Stjernen var i mange år kjent for sine kortvarige forhold til Hollywoods kjekkeste menn, og de mange sangtekstene om sitt turbulente kjærlighetsliv.

I 2016 møtte hun derimot skuespiller Joe Alwyn (29), som hun raskt fant tonen med. Det oppsto romanserykter tidlig samme år, men det var ikke før året etter at det ble tydelig at de var blitt et par.

Forholdet har de for det meste holdt for seg selv, noe som også har sørget for at fansen vokter stjernens minste bevegelse. Her er sangerens siste kunngjøring intet unntak - da flere er skråsikre på at den gjemmer et skjult budskap.

Sitter i brudekjole

Torsdag slapp nemlig 30-åringen en aldri så liten overraskelse på Instagram, da hun kunne meddele til sine 141 millioner følgere at hun slipper det som blir hennes niende studioalbum.

Nyheten kommer bare fem måneder etter at hun slapp albumet «Folklore» - Swift har med andre ord hatt mer enn nok å fylle tiden med dette året.

At artisten velger å slippe et nytt album så kort tid etter sitt forrige ser imidlertid ikke fansen på som noen tilfeldighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer