Ville sminke sitt nyfødte barn penere

Realitystjernen JWoww og forloveden hadde planen klar hvis de fikk en «mindre pen» baby.

FIKK EN DATTER: For fire måneder siden ble Jenni Farley og Roger Mathews foreldre for første gang. Paret traff hverandre da de spilte inn realityserien Jersey Shore på MTV. Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over Press
FIKK EN DATTER: For fire måneder siden ble Jenni Farley og Roger Mathews foreldre for første gang. Paret traff hverandre da de spilte inn realityserien Jersey Shore på MTV. Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I juli ble Jenni «JWoww» Farley (28) mamma til en liten jente som fikk navnet Meilani.

Nå avslører TV-stjernen at hun og kjæresten Roger Mathews hadde en beredskapsplan klar dersom datteren skulle være uheldig med utseendet da hun ble født.

- Jeg ville gjort en rekke fine ting for henne. Sette sløyfer i håret, fikse øyebrynene og tatt litt rouge i kinnene på henne. Det ville jeg gjort, forteller hun ifølge Contactmusic.com.

JWoww har tidligere også snakket åpent om sin dramatiske fødsel, og sa i etterkant at hun ikke ville ha sex på et par år.

- Det føltes som om noen tok tak i invollene mine og prøvde å dra dem ut gjennom rumpa mi, uttalte hun blant annet.

Farrah Abraham ble mamma som 19-åring og har i løpet av de siste årene skapt en rekke overskrifter for sin skandaløse oppførsel. Bildet er tatt i 2012. Foto: Splash News/ All Over Press
Farrah Abraham ble mamma som 19-åring og har i løpet av de siste årene skapt en rekke overskrifter for sin skandaløse oppførsel. Bildet er tatt i 2012. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Farleys kjæreste, som hun forlovet seg med i 2012, var oppløst i tårer under fødselen og sa at samtidig som opplevelsen var tøff, så var det også magisk å være vitne til et nytt liv som ble født.

- Det var brutalt å se på, men samtidig er en fødsel et mirakel og en fantastisk ting. Det er det sterkeste jeg noen gang har opplevd, og jeg trodde ikke det var mulig å elske noe så høyt på så kort tid.

Vokset datterens øyebryn

Både Jenni og Roger var enige om at den vesle jenta var det vakreste de hadde sett.

- Hun er perfekt. Hun er bokstavlig talt helt perfekt, sa den nybakte pappaen, og all snakk om å fikse på babyens utseende ble dermed avsluttet.

I januar i fjor fikk «Teen Mom»-stjernen Farrah Abraham (23) massiv kritikk da hun avslørte på sin egen blogg at hun hadde vokset brynene på sin da tre år gamle datter Sophia, for å hindre «mono-øyebryn».

- Hun ble veldig skremt, så jeg måtte prøve å lure henne til å tro at det var et kult vitenskapsprosjekt for å få vekk voksen, skrev hun blant annet i innlegget.

LES OGSÅ: - Jenni ser nesten ugjenkjennelig ut