FIKK EN DATTER: For fire måneder siden ble Jenni Farley og Roger Mathews foreldre for første gang. Paret traff hverandre da de spilte inn realityserien Jersey Shore på MTV. Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over Press
FIKK EN DATTER: For fire måneder siden ble Jenni Farley og Roger Mathews foreldre for første gang. Paret traff hverandre da de spilte inn realityserien Jersey Shore på MTV. Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over PressVis mer

Ville sminke sitt nyfødte barn penere

Realitystjernen JWoww og forloveden hadde planen klar hvis de fikk en «mindre pen» baby.

SEOGHØR.NO: I juli ble Jenni «JWoww» Farley (28) mamma til en liten jente som fikk navnet Meilani.

Nå avslører TV-stjernen at hun og kjæresten Roger Mathews hadde en beredskapsplan klar dersom datteren skulle være uheldig med utseendet da hun ble født.

- Jeg ville gjort en rekke fine ting for henne. Sette sløyfer i håret, fikse øyebrynene og tatt litt rouge i kinnene på henne. Det ville jeg gjort, forteller hun ifølge Contactmusic.com.

JWoww har tidligere også snakket åpent om sin dramatiske fødsel, og sa i etterkant at hun ikke ville ha sex på et par år.

- Det føltes som om noen tok tak i invollene mine og prøvde å dra dem ut gjennom rumpa mi, uttalte hun blant annet.

Farrah Abraham ble mamma som 19-åring og har i løpet av de siste årene skapt en rekke overskrifter for sin skandaløse oppførsel. Bildet er tatt i 2012. Foto: Splash News/ All Over Press
Farrah Abraham ble mamma som 19-åring og har i løpet av de siste årene skapt en rekke overskrifter for sin skandaløse oppførsel. Bildet er tatt i 2012. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Farleys kjæreste, som hun forlovet seg med i 2012, var oppløst i tårer under fødselen og sa at samtidig som opplevelsen var tøff, så var det også magisk å være vitne til et nytt liv som ble født.

- Det var brutalt å se på, men samtidig er en fødsel et mirakel og en fantastisk ting. Det er det sterkeste jeg noen gang har opplevd, og jeg trodde ikke det var mulig å elske noe så høyt på så kort tid.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vokset datterens øyebryn

Både Jenni og Roger var enige om at den vesle jenta var det vakreste de hadde sett.

- Hun er perfekt. Hun er bokstavlig talt helt perfekt, sa den nybakte pappaen, og all snakk om å fikse på babyens utseende ble dermed avsluttet.

I januar i fjor fikk «Teen Mom»-stjernen Farrah Abraham (23) massiv kritikk da hun avslørte på sin egen blogg at hun hadde vokset brynene på sin da tre år gamle datter Sophia, for å hindre «mono-øyebryn».

- Hun ble veldig skremt, så jeg måtte prøve å lure henne til å tro at det var et kult vitenskapsprosjekt for å få vekk voksen, skrev hun blant annet i innlegget.

LES OGSÅ: - Jenni ser nesten ugjenkjennelig ut