Ville slutte med langrenn

Etter flere tunge sesonger i sporet ville Vibeke Skofterud droppe idretten. Nå er hun tilbake i verdenstoppen!

PÅ TOPP I SPORET: Vibeke Skofterud lar hverken tunge sesonger eller nakenbilder på avveie stoppe henne. Nå er jenta på topp i langrensssporet igjen. Foto: Se og Hør
PÅ TOPP I SPORET: Vibeke Skofterud lar hverken tunge sesonger eller nakenbilder på avveie stoppe henne. Nå er jenta på topp i langrensssporet igjen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flott på topp!SEHER.NO: Historien om Vibeke Skofteruds nakenbilder på avveie har vært en av ukens mest omtalte. Bilder som viser den flotte 26-åringen kun iført underbukse har florert på internett.

Men Vibeke og langrennsløpernes sportssjef, Åge Skinstad, har nå snakket ut om de siste dagers hendelser.

- Vibeke har ikke gjort noe galt. Vi har snakket sammen, og personlig synes jeg det er veldig leit at dette skal får konsekvenser for noen. Det er synd at ting som blir stjålet, blir publiser, sier Skinstad til Se og Hør.

Vibeke slo gjennom i langrennssporet i ung alder, men etter noen tunge sesonger som toppet seg med hjemsending fra Torino-OL, rant det nesten over for den flotte skiløperen.

- Jeg mistrivdes så mye at jeg ville slutte med langrenn, sa Vibeke til Dagbladet i sommer. Nå har hun imidlertid funnet tilbake til både formen og skigleden.

- Jeg stortrives med livet for tiden. Og det er en fryd å være på samling med de andre jentene på laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer