Channing Tatum:

Ville slutte etter bruddet

Channing Tatum og ekskona Jenna Dewan skilte seg i 2018. Rundt samme tid revurderte Tatum karrieren.

ÅPENHJERTIG: Channing Tatum snakker om en vanskelig periode i livet, da han revurderte karrieren. Foto: Photo Image Press/Shutterstock/NTB
ÅPENHJERTIG: Channing Tatum snakker om en vanskelig periode i livet, da han revurderte karrieren. Foto: Photo Image Press/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

aSkuespiller Channing Tatum (41) har for lengst tatt Hollywood med storm. Han har gjort seg spesielt bemerket gjennom filmen «Magic Mike», hvor han utvilsomt stjal en rekke pikehjerter gjennom lerretet.

Tatum har også gjort suksess i filmer som «21 Jump Street» og «Dear John». Nå avslører imidlertid stjerna at suksessen ikke alltid har vært en dans på røde roser.

For noen år siden vurderte han nemlig å legge skuespillerkarrieren på hylla. Det forteller han i et nytt intervju med Variety.

Ville slutte

Tatum var gift med skuespiller Jenna Dewan (41) fra 2009 til 2018. Tida etter skilsmissen skal imidlertid ikke ha vært bare enkel, da Tatum og Dewan blant annet lenge forhandlet om foreldreansvaret for deres 8 år gamle datter Everly.

Samtidig som det oppsto trøbbel på hjemmebane, ønsket den ellers travle skuespilleren å trappe ned arbeidet. Til Variety forteller Tatum at han på et tidspunkt endte opp med å vurdere å slutte som skuespiller.

- Vil jeg gjøre skuespill igjen?, skal han ha spurt seg selv, ifølge Variety.

Tatum skal videre ha sett på andre alternativer innenfor underholdningsbransjen, som regissør. Han stilte også det store spørsmålet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer