Channing Tatum:

Ville slutte etter bruddet

Channing Tatum og ekskona Jenna Dewan skilte seg i 2018. Rundt samme tid revurderte Tatum karrieren.

ÅPENHJERTIG: Channing Tatum snakker om en vanskelig periode i livet, da han revurderte karrieren. Foto: Photo Image Press/Shutterstock/NTB
ÅPENHJERTIG: Channing Tatum snakker om en vanskelig periode i livet, da han revurderte karrieren. Foto: Photo Image Press/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

aSkuespiller Channing Tatum (41) har for lengst tatt Hollywood med storm. Han har gjort seg spesielt bemerket gjennom filmen «Magic Mike», hvor han utvilsomt stjal en rekke pikehjerter gjennom lerretet.

Tatum har også gjort suksess i filmer som «21 Jump Street» og «Dear John». Nå avslører imidlertid stjerna at suksessen ikke alltid har vært en dans på røde roser.

For noen år siden vurderte han nemlig å legge skuespillerkarrieren på hylla. Det forteller han i et nytt intervju med Variety.

Ville slutte

Tatum var gift med skuespiller Jenna Dewan (41) fra 2009 til 2018. Tida etter skilsmissen skal imidlertid ikke ha vært bare enkel, da Tatum og Dewan blant annet lenge forhandlet om foreldreansvaret for deres 8 år gamle datter Everly.

Samtidig som det oppsto trøbbel på hjemmebane, ønsket den ellers travle skuespilleren å trappe ned arbeidet. Til Variety forteller Tatum at han på et tidspunkt endte opp med å vurdere å slutte som skuespiller.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

- Vil jeg gjøre skuespill igjen?, skal han ha spurt seg selv, ifølge Variety.

Tatum skal videre ha sett på andre alternativer innenfor underholdningsbransjen, som regissør. Han stilte også det store spørsmålet:

- Ønsker jeg å fortsette i denne industrien? Jeg var heldig. Jeg vant et kreativt lodd. Jeg tjente litt penger, slik at jeg kunne ta ett steg tilbake og finne ut hva jeg ville i livet, forteller skuespilleren åpenhjertig.

Tiden han tok fri, brukte han blant annet til å skrive og publisere barneboka «The One and Only Sparkella».

- Jeg tok meg virkelig fri. Jeg skulpturerte, jeg tok bilder. Jeg skrev mine egne greier, ikke som et manus eller noe. Bare laget masse forskjellig. Jeg trengte pusterom, sier han.

Travel mann

At Channing Tatum har hatt nok å henge fingrene i det siste tiåret, er det ingen tvil om. Stjerna har vært å se i over et titall filmer, noe som gikk hardt utover privatlivet.

Ekskona Jenna Dewan har tidligere fortalt til podkasten «Dear Gabby» om hvordan hun etter fødselen av eksparets datter Everly, var nødt til å klare seg mye alene.

Dewan fortsatte blant annet å reise og jobbe etter fødselen, men uten Tatum som støtte, da han selv var opptatt med egen jobb.

«INGENTING Å LE AV»: Odd Magnus Williamson røper hvordan han fikk ideen til kinofilmen der han selv spiller hovedrollen. Med seg på laget har han den oscarnominerte regissøren Petter Næss. Reporter: Thea Hope. Video/Klipp: Celina Morken Vis mer

- Jeg måtte reise med henne, og på den tida var Chan (Channing, journ.anm.) for det meste ikke tilgjengelig. Så det var meg, min fødselsledsager og Everly som var helt alene på reise i seks uker, fortalte hun.

Kommer ny film

Til tross av at Tatum nådde et lavt punkt i 2018, har han fortsatt å jobbe etter. Skuespilleren er straks aktuell med filmen «Dog», og i november kunne han avsløre at det også kommer en tredje film av suksessen «Magic Mike».

Nyheten kunngjorde stjerna selv på Instagram, med et bilde av et manuskript og teksten: «Vel verden, det ser ut som Mike Lane kommer tilbake igjen. La oss kjøre på!!».

Tatum kom også med en uttalelse til Variety om den gledelige nyheten.

- Det finnes ikke ord for hvor begeistret jeg er for å blåse dørene av verden til «Magic Mike» med Steven, Greg, Reid og de fantastiske menneskene på HBO Max, sier han.

LES OGSÅ: Knust etter bruddet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer