Ville selge baby-bildene

Tom Cruise ville selge eksklusive bilder av datteren Suri. Men ingen ville betale prisen.

FOR DYRE: Katie Holmes og Tom Cruise ville selge babybilder, men ingen ville betale riktig pris. Foto: All Over Press
FOR DYRE: Katie Holmes og Tom Cruise ville selge babybilder, men ingen ville betale riktig pris. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kravstor stjerne!


Tom Cruise og Katie Holmes ville selge bilder av datteren Suri, men fikk ikke napp. Et sett eksklusive bilder av jenta som snart er tre måender gammel ble sendt rundt til de største ukebladene. Men ingen ville betale prisen Tom forlangte.


Da Brad Pitt og Angelina Jolies datter Shiloh ble født gikk bildene for 30 millioner i USA, 20 millioner i England og til sammen 20 millioner kroner for andre land. I alt fikk paret inn 70 millioner kroner - og ga pengene til veldedighet.


Tom Cruise er hektet på Scientologi-kirken - og det er antatt at han ville gi baby-pengene til den omstridte kulten. Det kan ha vært enmedvirkende årsak til at budkrigen aldri tok av.


I følge Fox News takket bildebyrået WireImage nei til en pris på 20 millioner kroner for bildene. Da trakk Tom Cruise bildene tilbake, og nå er toget gått. Suri er allerede gammelt nytt, selv om det ennå ikke er kommet bilder av hennes.


BABYBOOM I HOLLYWOOD: Se søt bildespesial!


Våren i Hollywood har vært spekket av kjendisbabyer. Gwyneth Paltrow fikk sønnen Moses med Coldplay-vokalist Chris Martin. Gwen Stefani fikk sønnen Kingston med musikermannen Gavin Rossdale, Brooke Shields fikk datteren Grier med sin mann Chris Henchy. Toppen av kransekaka var da Angelina Jolie og Brad Pitt datteren Shiloh.


Babyene har i tur og orden prydet magasin-forsider. Og alle bildene har innbragt store summer til veldedighet. Men datteren til Tom Cruise kom ikke på lista.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer