- Ville se ut som en gammel gubbe

71 Grader Nord-deltageren skjøt ut magen og lot håret gro.

TAKTISK SPILL: Vidar Holmen forklarer at han gjerne ville se ut som en svakere konkurrent enn det han egentlig er, for å komme lengst mulig i 71 Grader Nord. Foto: TVNorge
TAKTISK SPILL: Vidar Holmen forklarer at han gjerne ville se ut som en svakere konkurrent enn det han egentlig er, for å komme lengst mulig i 71 Grader Nord. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: - Jeg sa foran kameraene i «71 Grader Nord» at jeg har en profil på datingnettstedet Sukker, og det har vært dårlig respons der i det siste. Så dette er jo en svær kontaktannonse, sier reality-deltageren Vidar Holmen (37) lattermildt til Seher.no, og sikter til sin egen deltagelse i TVNorge-programmet.

Seher.no kunne lørdag avsløre at Holmen til neste år får mer TV-tid. Han er nemlig med i humordramaserien «Kongsvik Ungdomsskole», der han spiller politimann.

- Nå har jeg vært singel i over tre år, og begynner å tro at singeltilværelsen er litt oppskrytt, forklarer Holmen.

Men om deltagelsen i «71 Grader Nord» skulle være en «kontaktannonse», sto det hele litt imot hans egen taktikk i konkurransen. 37-åringen ønsket nemlig å se dårligere ut det enn han vanligvis gjør, for at andre skulle se på ham som en mindre trussel.

- Jeg ble irritert da Erlend tidlig i programmet omtalte meg som det svakeste leddet på det andre laget. Men jeg hadde jo latt håret gro for å se ut som en gammel gubbe, i tillegg til at jeg skjøt ut magen. På den måten ble jeg sett på som en mindre trussel, så man kan jo si at strategien min funket, sier han til Seher.no.

Men selv med magen skutt ut, fikk nordlendingen seg en real treningsøkt gjennom flere tøffe dager i det populære TV-programmet.

- Totalt gikk jeg ned åtte kilo i «71 Grader Nord». Men jeg hadde spist meg opp før konkurransen, som man bør gjøre før en slik tur.

Holmen synes i motsetning til mange andre ikke at det er problematisk å se seg selv på TV.

- Jeg syns det er kjempeartig å se meg selv på TV. Det er ikke rart i det hele tatt, som så mange andre syns. Det er helt allright, men litt spesielt å høre hva de andre deltagerne sier om meg.

Og med deltagelse i «71 Grader Nord», og en ny TV-jobb i «Kongsvik Ungdomsskole» til våren, utelukker ikke Holmen at det kan bli enda mer TV i tiden fremover. Men for øyeblikket frister det ikke voldsomt med mer reality.

- Jeg har ikke tenkt på mer reality akkurat nå. Uansett ville jeg aldri blitt med på noe Big Brother- eller Paradise Hotel-lignende greier. Men kanskje Wipeout eller Robinson hadde vært gøy. Det er jeg ikke fremmed for, men det blir nok ikke sånn at jeg kommer til å søke, sier Holmen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjenner du ham igjen?