VISTE FRAM PUPPENE I HUMORPROGRAM: Men Katy Perry avslører at hun ikke alltid har vært like glad i sine kvinnelige former i et intervju med bladet Harper's Bazaar. Foto: Stella Pictures
VISTE FRAM PUPPENE I HUMORPROGRAM: Men Katy Perry avslører at hun ikke alltid har vært like glad i sine kvinnelige former i et intervju med bladet Harper's Bazaar. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ville redusere puppene da jeg var 13

Men i dag stortrives popstjernen med sine kvinnelige former.

Publisert
SEHER.NO:  Popartisten Katy Perry (26) har siden hun slo igjennom i 2008 med låten «I Kissed A Girl» flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner.

Men til bladet Harper's Bazaar avslører Katy - som for en uke siden giftet seg med komikeren Russell Brand - at hun som tenåring var alt annet enn fornøyd med kroppen sin.

- Jeg ville redusere puppene da jeg var 13. Jeg hadde ryggsmerter og var tykkere enn jeg er nå. Men så vokste jeg opp og mistet babyfettet. Da fant jeg ut at brystene ikke var så ille likevel, sier hun til bladet.

Katy Perrys bryster har imidlertid ikke bare gitt henne komplimenter.

I september ble et innslag med henne på den amerikanske versjonen av «Sesam stasjon» klippet vekk, fordi flere foreldre klaget over at kjolen hun hadde på seg i reklamen var altfor utringet.

Katy slo imidlertid tilbake uken senere på humorprogrammet «Saturday Night Live» da hun ikledde seg en utringet skjorte formet som Barne-TV maskoten Elmo.

- Du kunne fått mange barn til biblioteket. Barn kommer for å se puppene, men blir på grunn av bøkene. Alle vinner, spøkte verten Amy Poehler foran kamera.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: For frekk for Barne-TV


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer