Loreens Eurovision-stunt

Ville puppekuppe MGP

- Hvorfor skal ikke en kvinne kunne gå halvnaken? 

AVKLEDD: Loreen var pauseunderholdning under Melodifestivalen i 2015, og stilte halvnaken på scenen. Helt avkledd var hun imidlertid ikke, selv om hun nylig avslørte at hun forsøkte å vise brystene under opptredenen. Foto: Peter Wixtröm / Aftonbladet / NTB Scanpix
AVKLEDD: Loreen var pauseunderholdning under Melodifestivalen i 2015, og stilte halvnaken på scenen. Helt avkledd var hun imidlertid ikke, selv om hun nylig avslørte at hun forsøkte å vise brystene under opptredenen. Foto: Peter Wixtröm / Aftonbladet / NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Artisten Loreen vakte oppsikt da hun stilte i bar overkropp på scenen under Melodifestivalen for to år siden.

33-åringen, som vant Eurovision tre år tidligere, framførte låta «Paper Light (Higher)» under delfinalen i Helsingborg med kun teipbiter foran brystene, og ble hyllet i sosiale medier etter den vågale opptredenen.

I et intervju med svenske Aftonbladet avslører Loreen, som igjen er aktuell som deltaker i Melodifestivalen, at hun hadde tenkt å dra opptredenen enda lenger.

På spørsmål om hun var urolig for å vise brystene på TV, svarer artisten leende:

- Tvert imot, jeg forsøkte, og refererer til at hun gjerne hadde sett at puppeteipen falt av.

Videre forteller svensken at opptredenen handlet om å utfordre kjønnsrollene.

- Om jeg skal kunne bryte visse grenser, hvorfor skal ikke en kvinne kunne gå halvnaken? spør Loreen overfor Aftonbladet.

Til helga skal artisten konkurrere i den fjerde og siste delfinalen i Melodifestivalen, som går av stabelen i Skellefteå.

33-åringen deltar med låta «Statements», som blir beskrevet som et «modig comeback» av Expressen.

Loreen er ikke redd for å være kontroversiell. For to år siden snakket hun ut om bruken av den psykedeliske teen ayahuasca, som visstnok hjelper henne med å «komme i kontakt» med seg selv.

Hør Loreen synge «Euphoria» fra generalprøven. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor nekter Victoria Beckham å vise seg uten sminke