Ville på rehab etter «Paradise Hotel»

- Men det ble festing hver dag i tre måneder, forteller Carl Eliassen.

FESTEHOTELL: Carl Eliassen innrømmer at det ble mye festing på og etter deltagelsen i «Paradise Hotel».  Foto: TV3
FESTEHOTELL: Carl Eliassen innrømmer at det ble mye festing på og etter deltagelsen i «Paradise Hotel». Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag er det duket for finalen i årets «Paradise Hotel», hvor spenningen er stor rundt hvem som går av med seieren og vinner 300.000 kroner.

I fjor var det Carl Eliassen (23) og Tine Helene Valle (24) som gikk helt til topps i TV3-reality-serien, og etter det nesten tre måneder lange oppholdet på skandalehotellet, kom de hjem til kjendistilværelse i Norge.

Og til Seher.no forteller Carl at han etter altfor mye festing, bestemte seg for å dra på avvenning i Asia etter TV-deltagelsen. Men turen gikk ikke helt som planlagt.
 
- Jeg skulle egentlig reise ned på rehab for å trene og spise sunt, rett og slett være en dyktig ungdom. Det siste året har bare vært fest og moro, og jeg ville litt vekk fra Norge. Men det gikk jo i vasken ettersom det var fester overalt i Asia. Hele turen gikk med til festing, og det var fest hver dag, forteller Carl.

Sammen med tre kompiser reiste han rundt i blant annet Thailand, Laos, Malaysia og Indonesia i tre måneder.

- Vi var overalt hvor backpackere drar, men jeg kaller meg ikke backpacker. Mens andre reiser med sekk, reiser jeg med en veske i hånden, fordi jeg synes det er viktig å opprettholde imaget mitt, sier han til Seher.no.

Carl gikk sammen med Tine Helene Valle av med seiren i «Paradise Hotel», og delte dermed premiepotten på 300 000 kroner. Men 23-åringen nekter for at han har drukket opp alle pengene.

- Jeg er smartere enn som så. Jeg har satt en del av pengene på en låst konto, men jeg brukte en del på turen også. Når man har penger, kjøper man jo heller champagne enn cava.

Til tross for mye festing, forteller Carl til Seher.no at han skal bruke sommeren på nettopp festing og reising. Men til høsten vil han bli seriøs student.

- Til høsten flytter jeg til Florida for å bli pilot. Utdanningen tar omlag to år, og det er et slags rullerede opptak. Eller man kan kjøpe seg til utdannelsen. Så lenge man har cash, går det bra.

Og grunnen til at han velger pilot-utdannelsen, er ifølge realitydeltagen selv enkel.

- For å være helt ærlig, så tenker jeg som regel på hvor det er man finner de deiligste damene. Og da er jo svaret strippeklubber. Men jeg kan jo ikke jobbe på strippeklubb. Og så synes jeg flyvertinner er veldig sexy, så da er pilot et bra valg. Dessuten synes jo jenter at menn i uniform er sexy.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Utvist etter Paradise-juks  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer